Ελ

En

Οδηγός ενεργειακής εξοικονόμησης για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AUDIT2MEASURE

Ο κύριος στόχος του έργου AUDIT2MEASURE (Οδηγώντας τις επιχειρήσεις προς την κλιματική ουδετερότητα μέσω της επιτάχυνσης της απορρόφησης των μέτρων ενεργειακής απόδοσης από τους ενεργειακούς ελέγχους) είναι να υποστηρίξει τις εταιρείες στην αποδοχή των μέτρων ελέγχου που είναι απαραίτητα για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας υποστηρίζοντας την ενέργειά τους μετάβαση.

Στο έργο AUDIT2MEASURE συμμετέχουν από την Ελλάδα το ΕΜΠ – Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Εργαστήρο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηρο-κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ και το Επιμελητήριο Κορινθίας, ενώ στην κοινοπραξία του έργου συμμετέχουν επτά (7) ακόμα εταίροι από την Ιταλία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Γερμανία και την Ολλανδία από τους τομείς της έρευνας και της βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο του έργου αναπτύχθηκε μια νέα στρατηγική “Audit2Action” για την κινητοποίηση της αξιοποίησης των ευκαιριών που προκύπτουν από τους ενεργειακούς ελέγχους.

Την περίληψη της στρατηγικής αυτή μπορείτε να δείτε παρακάτω στο επίσημο έντυπο του προγράμματος το οποίο είναι στην αγγλική γλώσσα.

A2M_Audit2Action strategy_BRIEF

Προηγούμενο Υπόμνημα ΓΣΕΒΕΕ στο νομοσχέδιο για τα δάνεια και την επανεισαγωγή του Προγράμματος ΗΡΑΚΛΗΣ και τους ευάλωτους δανειολήπτες.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας