Ελ

En

Διεθνής Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας BEYOND 2024 : ALL ABOUT DATA CENTERS

BEYOND 2024 : ALL ABOUT DATA CENTERS
Η BEYOND, η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει δυναμικά.

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), το αδιαμφισβήτητα πιο επίκαιρο θέμα στο χώρο της τεχνολογίας, θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της φετινής διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας.

Οι υπηρεσίες Data Centers είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πεδία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και στο πλαίσιο αυτό, η BEYOND 2024 αποτελεί τον απολύτως εξειδικευμένο προορισμό για να ενημερωθείτε και να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτές.

Τα Data Centers σήμερα εξυπηρετούν υπηρεσίες απολύτως απαραίτητες λόγω της διαρκούς ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης για την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων, τη διασφάλιση αντοχής και διαθεσιμότητας και την ασφάλεια των δεδομένων.

Επιπρόσθετα, παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο sustainability, καθώς χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για τη διαχείρισή της, με σκοπό αφενός να εξοικομούνται πόροι, και αφετέρου να μειώνεται ο αντίκτυπός της στο περιβάλλον.

Τα Data Centers αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της ψηφιακής υποδομής που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, από επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα μέχρι μεμονωμένους χρήστες.

Στη BEYOND 2024 δίνουν το παρόν οι σημαντικότερες εξειδικευμένες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Data Centers. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις HP Enterprise, NORIS, INTRACOM TELECOM κ.ά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη BEYOND 2024 έχει ξεκινήσει! Μην ξεχάσετε να σημειώσετε στα ημερολόγιά σας τη φετινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Έλα στη BEYOND και θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις:

ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διακεκριμένοι ηγέτες στον κλάδο της τεχνολογίας δίνουν το παρόν στην BEYOND. Παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, συζητούν τον αντίκτυπο των αναδυόμενων τεχνολογιών (ΑΙ, ΙοΤ, quantum computing κ.λπ.) και δείχνουν τοv δρόμο για την ψηφιακή σύγκλιση που φέρνει η 4η βιομηχανική επανάσταση, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για την κοινωνική πρόοδο.

ΝΕΟΦΥΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι startups και οι scaleups βρίσκονται στο επίκεντρο της BEYOND, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές λύσεις και επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα του κλάδου, μέσα από ανατρεπτικές νέες ιδέες και καινοτόμες εφαρμογές. Η BEYOND παρέχει γόνιμο έδαφος για δικτύωση, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων, καθιερωμένων ηγετών του κλάδου και επενδυτών.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Κορυφαία ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια ενισχύουν την BEYOND με την επιστημονική πρωτοπορία τους. Ακαδημαϊκά ιδρύματα παρουσιάζουν τις έρευνές τους σε νέες τεχνολογίες, δίνοντας έμφαση στον πιθανό αντίκτυπο που θα έχουν αυτές σε διάφορους κλάδους. Η BEYOND λειτουργεί ως κόμβος ανταλλαγής γνώσης, προωθώντας τον διάλογο μεταξύ ερευνητών, ακαδημαϊκών και των επαγγελματιών του κλάδου.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ & ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ

Πρωτοπόροι και οραματιστές συνεισφέρουν στην BEYOND και παρουσιάζουν τις προβλέψεις τους για το μέλλον. Μέσα από το συνεδριακό σκέλος της διοργάνωσης, η BEYOND παρέχει μια ζωντανή πλατφόρμα για να μοιραστούν τις ιδέες τους, διαμορφώνοντας ένα συλλογικό όραμα για την ψηφιακή εποχή και το μέλλον της τεχνολογίας.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συν διοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η INTRACOM TELECOM και χορηγοί οι MYTILINEOS SMART CITIES, AVOCADO, POLITIS TECHNOLOGIES και AI LABS BY UBITECH.

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ. ΗΕΤΙΑ, AIC, SOFTONE και AXAPTA MASTERS.

Προηγούμενο Δελτίο οικονομικής και επιχειρηματικής επικαιρότητας Κροατίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας