Ελ

En

2η συνάντηση εργασίας εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος “Audit2Measure” με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Με επιτυχία συμμετείχε το Επιμελητήριο Κορινθίας στη δεύτερη καθορισμένη συνάντηση εργασίας των εταίρων (partners) του ευρωπαϊκού προγράμματος Audit2Measure, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου του 2023.

Το έργο Audit2Measure “Οδηγώντας επιχειρήσεις στην κλιματική ουδετερότητα επιταχύνοντας την εφαρμογή μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας που προκύπτουν από ενεργειακούς ελέγχους” χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο έργο συμμετέχουν από την Ελλάδα το ΕΜΠ – Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηρο-κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ και το Επιμελητήριο Κορινθίας, ενώ στην κοινοπραξία του έργου συμμετέχουν επτά (7) ακόμα εταίροι από την Ιταλία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Γερμανία και την Ολλανδία από τους τομείς της έρευνας και της βιομηχανίας.

Εκπρόσωποι από όλους τους εταίρους παραβρέθηκαν στη διήμερη συνάντηση στην οποία συζητήθηκε η πορεία του έργου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από γόνιμες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εταίρων. Ο συντονιστής του έργου, κ. Maggiore Simone του ιταλικού οργανισμού RSE, επιβεβαίωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της συνάντησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων φορέων και οργανισμών επισκέφθηκαν και εργοστάσιο παραγωγής μονωτικών υλικών, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνουν οι βιομηχανίες όσον αφορά την ενεργειακή τους μετάβαση.

Το έργο διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα και την προστασία δεδομένων στο πλαίσιο των διμερών συναντήσεων και της ανταλλαγής πληροφορίων, σύμφωνα και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

‍Το έργο AUDIT-TO-MEASURE έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως ορίζει η Συμφωνία Επιχορήγησης No 101075785.

Προηγούμενο Επισκέπτες Καθηγητές/Επισκέπτες Ερευνητές, πρόγραμμα για σύνδεση με τις επιχειρήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας