Ελ

En

10η Athens International Tourism & Culture EXPO , 6-8 Δεκεμβρίου 2023, Ζάππειο

Ενημερώνουμε όλους τους επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού για τη διοργάνωση της 10ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ζάππειο  στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Athens International Tourism Expo, εδώ και 10 χρόνια , είναι το σημείο αναφοράς πετυχημένων εμπορικών συμφωνιών των Εκθετών της με κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού. Η Έκθεση είναι εστιασμένη στον εισερχόμενο τουρισμό και κάθε χρόνο συμμετέχουν τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες .

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ Β2Β MEETINGS?

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία των Β2Β meetings των Εκθετών με τους Hosted Buyers που οι πρώτες εμπορικές συμφωνίες ξεκίνησαν να υλοποιούνται ήδη από τον Ιανουάριο 2023 ενώ ακολουθούν και πολλές άλλες που θα υλοποιηθούν μέσα στη σεζόν που διανύουμε. Η επιτυχία των Β2Β βασίζεται στο γεγονός ότι γίνεται πολύ αυστηρή επιλογή των Hosted Buyers έτσι ώστε να μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα των Β2Β και να υλοποιούνται διεθνείς συνεργασίες.

150 Hosted Buyers από 40 αγορές θα φιλοξενήσει η Έκθεση το 2023

Οι Hosted Buyers , κάθε χρόνο , είναι  κορυφαία γραφεία του εξωτερικού από τους κλάδους Leisure, Luxury, MICE & Business travel & Alternative tourism. Τη φετινή χρονιά θα δοθεί έμφαση και στους κλάδους online travel, Culture tourism, Alternative tourism & Gastronomy. Η Έκθεση θα φιλοξενήσει Buyers από Ευρώπη ( και Βόρεια Ευρώπη), επιλεγμένες χώρες των Βαλκανίων, Τουρκία, Μέση Ανατολή ( Ισραήλ, Λίβανος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Η AIT Expo της Αθήνας  αποτελεί ξεκάθαρα το κύριο σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας για επιτυχημένες νέες συνεργασίες μεταξύ Εκθετών, Hosted Buyers και Επισκεπτών  . Περισσότερα

Εκθέτες

Στην Έκθεση συμμετέχουν κάθε χρόνο Περιφέρειες, Δήμοι, Επιμελητήρια, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Καταλύματα ( Ξενοδοχεία, Βίλλες , Luxuyry Boutique Hotels,κ.λ.π.) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επιλέξετε περίπτερο όσων τετραγωνικών επιθυμείτε έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε δωρεάν στο περίπτερό σας τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής σας. Οι τουριστικές επιχειρήσεις , όπως και το Επιμελητήριο θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Β2Β συναντήσεων με Hosted Buyers της επιλογής τους. 

Στην Έκθεση

  • Οι Εκθέτες θα πραγματοποιήσουν  Β2Β meetings  με 150 κορυφαίους Hosted Buyers από 40 χώρες.
  • Με το Φυσικό περίπτερο οι Εκθέτες θα προβάλλουν την εταιρεία και τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επαγγελματίες Επισκέπτες.

Παράλληλα συνεχής θα είναι η προβολή της Έκθεσης και των Εκθετών σε 60.000 επιχειρήσεις από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Επισκέπτες

Την Έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο επιχειρήσεις από όλο το κλάδο του τουρισμού όπως ξενοδοχεία και καταλύματα, ταξιδιωτικά γραφεία και κάθε είδους επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και αναζητούν νέες συνεργασίες με τους Εκθέτες.

Δείτε εδώ το επίσημο ενημερωτικό φυλλάδιο της έκθεσης: Newsletter

Δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω έντυπο: 2023-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Προηγούμενο Δηλώστε συμμετοχή στο 3ο Bio Festival, την έκθεση για βιολογικά προϊόντα όλων των ειδών, 6-8 Μαϊου στην Τεχνόπολη

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας