Ελ

En

Το Επιμελητήριο δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο και στους επαγγελματίες Κορινθίας

Θέμα: Το Επιμελητήριο δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο και στους επαγγελματίες Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στέκεται δίπλα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, γνωρίζοντας τη δυσκολία της περιόδου που διανύουμε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, με παρεμβάσεις του προς τα πολιτειακά όργανα για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, όπως και με δράσεις του που εστιάζουν στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών του.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας δραστηριοποιήθηκε αμέσως και από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τα μέτρα περιορισμού για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως και τα πρώτα μέτρα στήριξης της οικονομίας, ενώ παράλληλα διαγνώσθηκε η ανάγκη της άμεσης ενημέρωσης των μελών του για τα νέα δεδομένα στο οικονομικό και επιχειρηματικό πεδίο.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας (www.korinthiacc.gr) φιλοξενούνται ανακοινώσεις και συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις και ειδικότερα τις εξελίξεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα αυτές τις δύσκολες ώρες. Μέσα από την σελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας άπαντες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο και να θέσουν υπ’ όψιν του εξειδικευμένου προσωπικού του τα ερωτήματα και τα αιτήματά τους.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συνεχίσει να στηρίζει την κορινθιακή επιχειρηματικότητα και τους επαγγελματίες προσφέροντας τις υπηρεσίες του, ειδικά και λόγω της παρούσης καταστάσεως, προτάσσοντας την μέγιστη δυνατή συνεργασία όλων των φορέων και πολιτών.

 Η επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν είναι ευχή όλων μας και γι’ αυτό το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συνεχίσει να εργάζεται, ώστε η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους ενεργούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο Κορινθίας εύχεται υγεία και δύναμη σε όλους σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να στείλετε email στο info@korinthiacc.gr , ή να καλέσετε στο 2741024464 (911, 914)

 

Προηγούμενο .Τ._Παναγιώτης Πιτσάκης: Χαιρόμαστε όταν μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στον τόπο μας προσφέροντας θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας