Ελ

En

Συνάντηση του Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκα με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση

Τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κο Νικόλαο Παπαθανάση με τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας την Τετάρτη 2 Αυγούστου στα γραφεία του φορέα στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ ενημέρωσε τον Αν. Υπουργό για τη δραστηριότητα του φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, έχοντας φέρει εις πέρας ένα πολύ σημαντικό έργο διαχείρισης 74 δράσεων συνολικά για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ).

Στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 ο ΕΦΕΠΑΕ έχει ήδη ξεκινήσει να διαχειρίζεται τις δύο (2) Δέσμες Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», ενώ έχουν ήδη υπογραφεί επιχειρησιακές συμβάσεις με τρεις (3) Περιφέρειες: Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Κρήτης και δρομολογείται η υπογραφή και με τις υπόλοιπες 10 Περιφέρειες.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τις επερχόμενες Δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» με τη συμμετοχή του Διοικητή κου Πελοπίδα Καλλίρη και στελεχών της αρμόδιας Ειδικής Υπηρεσίας (ΕΥΔΑΜ). Σύντομα θα εκκινήσουν οι διαδικασίες ορισμού του ΕΦΕΠΑΕ ως Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Δείτε αναλυτικότερα το Δελτίο Τύπου: ΔΤ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΦΕΠΑΕ ΜΕ ΑΝ ΥΠΟΙΟ

Προηγούμενο 7th Int’l Istanbul Hardware Fair

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας