Ελ

En

Πρόσκληση σε συμπλήρωση ερωτηματολογίου για βιομηχανίες και ενεργειακούς επιθεωρητές

                               

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ως εταίρος του ευρωπαϊκού προγράμματος AUDIT-TO-MEASURE (κωδικός έργου: 101075785) σας ενημερώνει ότι μπορείτε να συμβάλλετε στο πρόγραμμα με έναν απλό τρόπο. Αν η επιχείρησή σας ανήκει στον βιομηχανικό κλάδο ή είστε ενεργειακός επιθεωρητής, μπορείτε να απαντήσετε μέσα σε λίγα λεπτά στα ερωτηματολόγια που θα βρείτε παρακάτω. Τα ερωτηματολόγια αφορούν τους ενεργειακούς ελέγχους και όλα τα στοιχεία θα αναλυθούν ώστε να αναπτυχθεί μια νέα στρατηγική “Audit2Action” για την αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν από τους ενεργειακούς ελέγχους, η οποία στη συνέχεια μπορεί να εφαρμοστεί από τις επιχειρήσεις βελτιώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.  Ο κύριος στόχος του έργου AUDIT-TO-MEASURE είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων της βιομηχανίας στην ενεργειακή τους μετάβαση, μέσω της υιοθέτησης μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας, αναγκαίων για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης αλλά και την επίτευξη μη ενεργειακών οφελών.

Ακόμη και αν η επιχείρησή σας , δεν υπόκειται σε υποχρεωτικούς ενεργειακούς ελέγχους σύμφωνα με τη νομοθεσία, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εκ μέρους σας θα βοηθήσει στην καλύτερη ανάλυση της παρούσας κατάστασης και τις ανάγκες της αγοράς.Σας ενημερώνουμε ότι τα ερωτηματολόγια είναι στην αγγλική γλώσσα και φιλοξενούνται στον διαδικτυακό ιστότοπο του γερμανικού οργανισμού για την κλιματική αλλαγή και εταίρου του προγράμματος adelphi και όλα τα στοιχεία είναι ανώνυμα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των ενδιαφερομένων. Ακολουθούν οι σχετικοί σύνδεσμοι:

Για εταιρείες: Audit2Measure – Questionnaire – Companies (Open Access) (adelphi.de)

Για ενεργειακούς επιθεωρητές: Audit2Measure – Questionnaire – Auditors (Open Access) (adelphi.de)

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το ευρωπαϊκό πρόγραμμα AUDIT-TO-MEASURE αποκτά το δικό του διαδικτυακό ιστότοπο. Σε αυτόν θα μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται για την πορεία του προγράμματος συνολικά καθώς θα αναρτώνται οι δράσεις όλων των εταίρων του προγράμματος.

Για να τον επισκεφθείτε πατήστε εδώ: AUDIT-TO-MEASURE – IEECP

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει η εταιρία σας στο πρόγραμμα συμπληρώσετε μέχρι και 20 Φεβρουαρίου τη φόρμα μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: Επωφεληθείτε από τη δωρεάν τεχνική υποστήριξη για ενεργειακή απόδοση στον κλάδο σας – Επιμελητήριο Κορινθίας (korinthiacc.gr)

Προηγούμενο 4η Ημερίδα ”DOING BUSINESS IN THE ARAB WORLD” – 15 Μαρτίου 2023

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας