Ελ

En

Πρόσκληση σε Εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά – Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, 12:00 μ.μ. – Επιμελητήριο Κορινθίας

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ:

Πρόσκληση σε εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, από το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, με θέμα “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων “.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που βρίσκεται στη διεύθυνση Ερμού 2 στην Κόρινθο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, υποδέχεται τον κ. Σχοινά και τους επίσημους καλεσμένους στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του Επιμελητήριου Κορινθίας ως  ενεργός συνομιλητής στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και καλεί τα μέλη του να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στον διάλογο αυτό.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ευρωπαϊκή δράση και πολιτική.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σας περιμένουμε.

 

Προηγούμενο ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΣΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ POLITECNICO DI MILANO

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας