Ελ

En

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, παρατείνεται έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών συνδεδεμένο με τους Δημόσιους φορείς και την αγορά εργασίας. Το Πρόγραμμα προσφέρει επιστημονικές γνώσεις εξειδίκευσης και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση». (Master’s in Public Administration and Local Government -MPA), πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Τα μαθήματα είναι όλα εξ αποστάσεως με μεθόδους σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης. Διαρκεί 18 μήνες, τρία εξάμηνα, εκ των οποίων το τρίτο είναι η διπλωματική εργασία.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των φοιτητών του, διαμέσου μιας δυναμικής εξ αποστάσεως διδακτικής προσέγγισης. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αναπτύσσει τις ακαδημαϊκές και επιχειρησιακές δεξιότητες των φοιτητών ανοίγοντας καινούργιους δρόμους στην επαγγελματική τους καριέρα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών αποσκοπεί στην προετοιμασία των ήδη στελεχών του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα για την προώθηση και εξέλιξη της επαγγελματικής τους καριέρας αλλά και των αποφοίτων διαφορετικών Σχολών και Τμημάτων για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν με επιτυχία πτυχιούχοι Νομικών Σχολών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών ή Θετικών Επιστημών, καθώς και πτυχιούχοι Πολυτεχνικών, Ιατρικών Σχολών και ΤΕΙ.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΜΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ_ΑΚΑΔΗΜ ΕΤΟΥΣ 2023-24

ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΠ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΑ)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ιστοσελίδα: http://ddta.uop.gr/ ή επικοινωνήστε με την γραμματεία του μεταπτυχιακού στο τηλ. 27210 45126 ή στα email: ddta@uop.gr, ddta@go.uop.gr.

Προηγούμενο Enhancing Energy Efficiency: AUDIT TO MEASURE meets MATRYCS 

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας