Ελ

En

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Τεχνητή Νοημοσύνη & Marketing στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Με τη συμμετοχή πλήθους επιχειρηματιών της Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Τεχνητή Νοημοσύνη & Marketing.  Το σεμινάριο έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:00 στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας και διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας μαζί με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών.

Η εκδήλωση προσέλκυσε αρκετούς επαγγελματίες που είτε ήδη χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη στην εργασία τους και ήθελαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, είτε και άλλους επαγγελματίες οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν για τα οφέλη της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της Δρ. Μαρίας – Ωραιοζήλης Κουτσουπιά, η οποία ως Δικηγόρος, Πρόεδρος της νομικής εταιρείας Rythmisis και Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης, παρουσίασε τις νέες νομικές ρυθμίσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης καθώς και τους κινδύνους αλλά και τα οφέλη.

Έπειτα πήρε το λόγο ο κεντρικός ομιλητής κ. Βασιλόπουλος Χρήστος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης. Παρουσίασε εκτενώς και διεξοδικά τους νέους δρόμους και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για τις επιχειρήσεις από τις δυνατότητες που μας παρέχει η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και πως αυτή επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν, οργανώνονται, παράγουν και αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους. Μετά το τέλος της παρουσίασής τους απαντήθηκαν και ερωτήσεις των συμμετοχόντων. Το σεμινάριο συντόνισε η Διευθύντρια του ΚΕΚ της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Κατερίνα Κλήμη.

Το Σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία: με την ΟΕΒΕ Κορινθίας, την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και Επιχειρηματικότητας, τον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. Κορινθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής», τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου.

 

 

 

 

Προηγούμενο Στροφή προς την Ευρώπη των Λύσεων: Μεγάλη Προσέλευση στην Εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας