Ελ

En

Κύκλος διαδικτυακών διαλέξεων του Πανεπιστημίου της Κοινωνίας 2022-2023

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Πανεπιστημίου της Κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί για έβδομη ακαδημαϊκή χρονιά. Πρόκειται για κύκλο 14 διαλέξεων (επτά στο χειμερινό και επτά στο εαρινό εξάμηνο) που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πολίτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τον προβληματισμό τους για σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας με τη συνδρομή διακεκριμένων πανεπιστημιακών καθηγητών και ειδικών επιστημόνων.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η απόφοιτος/η λυκείου ή και ανώτερης μόρφωσης μπορεί, κατόπιν δωρεάν εγγραφής με την υποβολή αίτησης, στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (κ. Ματίνα Γκουβούση: matina@uop.grμέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2022, να παρακολουθήσει ελεύθερα τις διαλέξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με τηλεσυναντήσεις μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex.

Λόγω περιορισμού στον αριθμό των συμμετεχόντων, προτεραιότητα θα δοθεί αφενός σε πολίτες της Κορινθίας, αφετέρου σε μη φοιτητές/ήτριες του Τμήματος (δίχως να αποκλείονται, σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις, πολίτες άλλων περιοχών, κυρίως της Πελοποννήσου, ή/και φοιτητές/ήτριες του Τμήματος). Σε όσους/ες παρακολουθήσουν τουλάχιστον 10 διαλέξεις, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Στον παρακάτω σύνδεσμο https://pedis.uop.gr/?p=19458 θα βρείτε το πρόγραμμα διαλέξεων και τα σύντομα βιογραφικά των ομιλητών.

 

Προηγούμενο Τη Δευτέρα «κλείνουν» οι αιτήσεις για τις 250 τελευταίες διαθέσιμες θέσεις του προγράμματος απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στις λιγνιτικές περιοχές

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας