Ελ

En

Εναρκτήρια συνάντηση εταίρων ευρώπαϊκού προγράμματος AUDIT-TO-MEASURE Μιλάνο 23 και 24 Νοεμβρίου 2022

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο  23 και 24 Νοεμβρίου 2022, η εναρκτήρια συνάντηση (kick off) των εταίρων που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα AUDIT-TO-MEASURE, ανάμεσα στους οποίους είναι και το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η συνάντηση σηματοδότησε την επίσημη έναρξη αυτού του έργου που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο οποίο συμμετέχουν έκτος από το επιμελητήριο Κορινθίας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μέσω της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηρο-κατασκευαστών  ΠΟΒΑΣ, καθώς και ακόμη επτά εταίροι από την Ιταλία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Γερμανία και την Ολλανδία από τους τομείς της έρευνας και της βιομηχανίας.

Ο κύριος στόχος του έργου AUDIT-TO-MEASURE είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων της βιομηχανίας στην ενεργειακή τους μετάβαση, μέσω της υιοθέτησης μέτρων ενεργειακής εξοικονόμησης, αναγκαίων για την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης αλλά και την επίτευξη μη ενεργειακών οφελών.

Το έργο θα αναπτύξει και εφαρμόσει μια νέα στρατηγική “Audit2Action” για την κινητοποίηση της αξιοποίησης των ευκαιριών που προκύπτουν από τους ενεργειακούς ελέγχους και η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια πιο καθαρή οικονομία και εν τέλει την κλιματική ουδετερότητα. Η διάρκεια του προγράμματος θα τριετής (Νοέμβριος 2022 – Οκτώβριος 2025).

The project has received funding from the European Union’s LIFE research and innovation programme under grant agreement No 101075785.  

Προηγούμενο Νέα ημερίδα με θέμα ”Το μυστικό της πετυχημένης επιχείρησης: Πώς να διασφαλίσεις την ευημερία της επιχείρησης σου!”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας