Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] 08/01/2017 Κοπή Πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1_F949.jpg 

 

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και επαγγελματιών το Επιμελητήριο Κορινθίας πραγματοποίησε  την  Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017  την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση  για την κοπή της πίτας.

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι Ιερείς των Ναών Απ. Παύλου και Αγ. Νικολάου Κορίνθου, π. Παναγιώτης Μαυραγάνης και π . Δημήτρης Παπαγεωργίου ,  που εκπροσώπησαν τον μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο.

 

2_F985.jpg

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Κορινθίας, από το ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρία Θελερίτη, κ. Γιώργος Τσόγκας και από την ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας, ο πρώην Υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής  & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασσίμης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Απόστολος Παπαφωτίου, Γιώργος Πετρίτσης , Μαριλένα Σούκουλη  , Αλέξης Αλεξόπουλος και  Αθανάσιος Γκίκας, ο δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, δημοτικοί σύμβουλοι , ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Δασκαρόλης, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κορίνθου Κώστας Κατεμής, οι πολιτευτές Γρηγόρης Καρπούζης και Γιώτα Μπάγκα, εκπρόσωποι αστυνομικών, δικαστικών, στρατιωτικών αρχών, της πυροσβεστικής, εκπροσώπων φορέων συλλόγων & πολιτικών κομμάτων και πολλά μέλη του Επιμελητηρίου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ Βασίλης Νανόπουλος μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος , παρουσίασε τις  δράσεις του Επιμελητηρίου για την χρονιά  που πέρασε, τους στόχους του Επιμελητηρίου για το 2017 και  αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και στις προτάσεις του Επιμελητήριου Κορινθίας  προς τη κυβέρνηση για την επίλυσή τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες σε :  https://youtu.be/oWXZxTppxC8

Προηγούμενο Έναρξη Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ)

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας