Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Κοπή Πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και επαγγελματιών το Επιμελητήριο Κορίνθιας πραγματοποίησε  την  Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016  την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση  για την κοπή της πίτας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι Ιερείς του Ναού του Αγ. Νικολάου Κορίνθου π. Νικόλαος Μπιθαράς και π. Δημήτρης Παπαγεωργίου  που εκπροσώπησαν τον μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός  και κ. Χρίστος Δήμας, ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ  κ. Γιώργος Καββαθάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Απόστολος Παπαφωτίου & κ. Αθανάσιος Γκίκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αστυνομικός Υποδιευθυντής Β της Α.Δ Κορινθίας κα. Μαρία Καρβουνίδη, ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Δασκαρόλης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Καζίνο Λουτρακίου  Γιάννης Βραχάτης,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου Κώστας Κατεμής, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Mαρίνα Ταουξίδη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης, εκπρόσωποι συλλόγων & πολίτικων κομμάτων, μέλη του επιμελητήριου και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορίνθιας κ Βασίλης Νανόπουλος μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος , παρουσίασε τις  δράσεις του Επιμελητηρίου για την χρονιά  που πέρασε και  αναφέρθηκε στους στόχους του Επιμελητηρίου για τη νέα χρονιά και την στήριξη των επιχειρήσεων. Έκανε ειδική μνεία και τόνισε την διαφωνία της Επιμελητηριακής κοινότητας στην πρόσφατη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που συμφωνήθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και των  εργοδοτικών οργανώσεων.

Επίσης ο Πρόεδρος  κ. Βασ. Νανόπουλος αναφέρθηκε  στο βαρύ πλήγμα της τοπικής οικονομίας με το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ  κ. Γιώργος Καββαθάς ευχόμενος σε όλα τα μέλη, υγεία, προκοπή, καλή και δημιουργική χρονιά και ενημέρωσε για την πρόσφατη συνάντηση των εργοδοτικών οργανώσεων με τον Πρωθυπουργό για το  ασφαλιστικό.

 

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στα αισιόδοξα στοιχεία του έτους 2016 όπως τα πρώτα σημάδια βελτίωσης της αγοράς με την κατάργηση των capital controls, τη  χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, την διαφαινόμενη αύξηση της τουριστικής αγοράς, και την υλοποίηση των επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στην υλοποίηση των οποίων τα Επιμελητήρια θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

 

2016_DS_epimelitiriou_F10805.JPG

 

2016_epimelitirio__F11131.JPG

Προηγούμενο Eπίσκεψη της χορωδίας του Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου του Δήμου Κορινθίων «Η ΡΕΑ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας