Ελ

En

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ένταξη Νεοφυών Καινοτόμων Γυναικείων start up στη Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.)

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του Ε.Β.Ε.Α. και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών – Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε νεοφυείς καινοτόμες γυναικείες επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς καινοτόμες γυναικείες ΜμΕ να υποβάλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της “Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – Θ.Ε.Α.” του “Κέντρου Επιχειρηματικότηταs – Κωνσταντίνος Μίχαλος” και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας του Ε.Β.Ε.Α.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) αποτελεί Θεσμικό Υποστηρικτή του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε), το οποίο με το καθημερινό του έργο και την μακροπρόθεσμη στρατηγική του επιδιώκει την ενίσχυση και την εξυγίανση των υπαρχόντων γυναικείων επιχειρήσεων, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των  γυναικών με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, την προώθηση ίσων ευκαιριών, την άρση των επαγγελματικών στερεοτύπων και την συμφιλίωση μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Όραμα του Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. είναι η έμπνευση, η καθοδήγηση και η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν γενικότερα, οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες σ’ όλη την Ελλάδα.

Το Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε διοικείται από εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από εκλεγμένες γυναίκες επιχειρηματίες των Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:

  • Νεοφυείς καινοτόμες επιχειρηματικές ομάδες στις οποίες τα μέλη τους αποτελούνται από γυναίκες σε ποσοστό τουλάχιστον 50%.
  • Νεοφυείς καινοτόμες ΜμΕ με γυναίκες ιδρύτριες ή και συνιδρύτριες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες οι γυναίκες κατέχουν την πλειοψηφία των μεριδίων/μετοχών της επιχείρησης και συμμετέχουν με ποσοστό πάνω από το 50% στην εκτελεστική διοίκηση/διαχείριση της επιχείρησης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Υποβολή Αιτήσεων
Οι αιτήσεις, οι οποίες θα πρέπει να υποβληθούν έως και  την 28η  Απριλίου, 2023,  θα αξιολογούνται άμεσα και με σειρά προτεραιότητας (first come, first served), από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης της Θ.Ε.Α.

Αίτηση
Στην ιστοσελίδα www.theathensincube.gr  θα βρείτε την αίτηση υποβολής  πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – Θ.Ε.Α., τα κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και τις οδηγίες για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail info@theathensincube.gr και στα τηλέφωνα της Γραμματείας της Θ.Ε.Α.:   211 1036904, 211 1036958 από τις 8:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ.

Προηγούμενο Πετυχημένη η παρουσίαση και γευστική δοκιμή ελληνικών οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ από την ΕΔΟΑΟ και το Επιμελητήριο Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας