Ελ

En

Δωρεάν Πρόγραμμα «WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών»

Aγαπητές κυρίες,

Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το δωρεάν πρόγραμμα «WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών», το οποίο έχει ως κύριο σκοπό του την πολύπλευρη ενδυνάμωση γυναικών ηλικίας 18-35 ετών σε όλη τη χώρα, ώστε να ενισχυθούν, να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους, με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στη τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα επιμορφωθούν φοιτήτριες, οι οποίες με τη σειρά τους θα προσφέρουν ενδυνάμωση σε άλλες νέες γυναίκες.

Τα σεμινάρια θα προσφερθούν διά ζώσης σε 12 πόλεις της Ελλάδας (ανάμεσα τους και η Κόρινθο), αλλά και διαδικτυακά, για τις γυναίκες που δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν διά ζώσης στις συγκεκριμένες πόλεις. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά τεσσάρων ημερίδων, διάρκειας 7-8 ωρών έκαστη, που θα γίνουν σε Σαββατοκύριακα, στις εξής πόλεις: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Μυτιλήνη, Πειραιάς. Οι γυναίκες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια διαδικτυακά θα συμμετάσχουν σε μια σειρά 10 σεμιναρίων μέσης διάρκειας 2-3 ωρών έκαστο.

Παρακάτω θα βρείτε την φόρμα συμμετοχής στην οποία μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια του προγράμματος.
Αίτηση Συμμετοχής στα Δωρεάν Σεμινάρια Ενδυνάμωσης WOMENTORS 2022-23(google.com) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCfuLJ_aZ_DfUfPd6l2xtVALxJFuT7SHk4OBie-3wheYo0Fg/viewform

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.womentors.gr/prosklisi-symmetochis-sta-dorean-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors-2022-23/
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103626150 και στο email: info@womentors.gr
Η ομάδα έργου του προγράμματος WOMENTORS

 

Προηγούμενο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ SIAL 2022 ΕΛΛΑΔΑ: 5Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ 126 ΧΩΡΩΝ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας