Ελ

En

Webinar Ε.Ε.Α. στις 24/1: “Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Financial Planners διοργανώνει τη Δευτέρα 24/1/2022, στις 17:00, δωρεάν webinar με τίτλο “Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»”.

 Καθημερινά συναντάμε και συζητάμε με επιχειρηματίες από διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Διαχρονικά διαπιστώνουμε ότι στους επαγγελματίες υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από την πορεία της Οικονομίας. Το άγχος και ο φόβος του αναπάντεχου, του κινδύνου που αν έρθει μπορεί να καταστρέψει επιχείρηση και ζωές.

Με το webinar θέλουμε να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες να γνωρίζουν πώς μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το μέλλον της επιχείρησής τους και κατ’ επέκτασιν το δικό τους.

Θα αναφερθούμε στα βασικά βήματα ενός σωστού και πετυχημένου προγραμματισμού.

Στα 5 πρέπει, που οδηγούν στην ολοκληρωμένη προστασία μίας επιχείρησης και του επιχειρηματία, από κινδύνους που πιθανόν να συμβούν. Η αναγνώριση των κινδύνων που απειλούν την επιχείρηση, η μέτρηση της δυναμικής τους, σε τι βαθμό θα μπορούσαν να την επηρεάσουν… είναι κάποια από αυτά.

Ο τελικός στόχος είναι να υπάρχουν πάντα αρκετά χρήματα τη στιγμή που θα είναι απαραίτητα, ώστε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα προκύψει γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτό το σχεδιασμό ο επιχειρηματίας θα επικεντρωθεί απρόσκοπτα στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, θα βελτιστοποιήσει την βιωσιμότητα και θα εξοικονομήσει πόρους για νέες εργασίες.

Εισηγητές του webinar είναι οι κ. Λουκάς Τουρνατζής και κ. Ευφροσύνη Στουργιώτου

Για να παρακολουθήσετε το webinar κάντε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_6eOoMg0QRKis9B6l_cqGPw

 

 

Προηγούμενο Είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν το έτος 2022 από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.).

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας