Ελ

En

«ITS ISTANBUL TECH & SOFTWARE SUMMIT 2024»

Την 1η Μαρτίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί 1η Διεθνής Σύνοδος Τεχνολογίας και Λογισμικού «ITS ISTANBUL TECH & SOFTWARE SUMMIT 2024» από την Ομοσπονδία Προγραμματιστών Λογισμικού της Τουρκίας (TUYAFED) στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία.

Το κύριο θέμα της εκδήλωσής είναι η μεταμορφωτική δύναμη της τεχνολογίας και οι ευκαιρίες εξαγωγής που δημιουργεί. Η Διεθνής Σύνοδος Τεχνολογίας και Λογισμικού θα συγκεντρώσει βασικούς παίκτες, ειδικούς και επιχειρηματίες στον κόσμο της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες στον κλάδο. Με διεθνή συμμετοχή, στοχεύει να διευκολύνει τις εξαγωγές, να δημιουργήσει μελλοντικά τεχνολογικά οράματα και να προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας για την προώθηση του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εκδήλωση θα καλωσορίσει τους προγραμματιστές λογισμικού, τους επαγγελματίες της τεχνολογίας, τους ενδιαφερόμενους φορείς στο οικοσύστημα λογισμικού και τεχνολογίας πληροφοριών, εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται ή φιλοδοξούν να εξάγουν, μη κυβερνητικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν την ανάπτυξη σε συγκεκριμένο τομέα και το κοινό.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

ITS İSTANBUL TECH & SOFTWARE SUMMIT 2024 (itsistanbul.com)

Προηγούμενο Πρόσκληση σε συνέδριο με τίτλο «Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας