Ελ

En

DG GROW – EU Industry Days

Σας κοινοποιούμε πρόσκληση για την ετήσια διαδικτυακή εκδήλωση της DG GROW για το 2022 με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Βιομηχανίας – με τίτλο «Ξεκλειδώνοντας το μέλλον: Τα Βιομηχανικά οικοσυστήματα της Ε.Ε. στην πορεία προς την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου (σε υβριδική μορφή) και σας καλούμε να προωθήσετε το παρόν email στα μέλη σας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: 

Με την εκδήλωση για το έτος 2022, η DG GROW φιλοδοξεί να διεγείρει ερωτήματα και συζητήσεις σε όλα τα βιομηχανικά οικοσυστήματα σχετικά με την πράσινη και ψηφιακή μετάβασή τους, προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει περαιτέρω την ανθεκτικότητα των βιομηχανιών και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ε.Ε.

 

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 θεματικές ημέρες:

  • 8 Φεβρουαρίου: “Zoom-in on EU industrial ecosystems” με την παρουσίαση της μετάβασης του οικοσυστήματος του Τουρισμού και πολλά άλλα.
  • 9 Φεβρουαρίου: “EU accelerating the green, digital and resilient transition” με παράλληλες συνεδρίες των πέντε ομάδων εργασίας του Βιομηχανικού Φόρουμ, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης του σχεδίου μετάβασης, και πολλά άλλα.
  • 10 Φεβρουαρίου: “Unlocking the future: EU industrial ecosystems on the path to the green and digital transition” με πλήρεις και ολοκληρωμένες συνεδρίες και κεντρικές ομιλίες υψηλού επιπέδου. Υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, θα διεξαχθούν συζητήσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για το πώς η βιομηχανία της Ε.Ε. μπορεί να προσελκύσει νέους και νέες από όλη την Ευρώπη και πώς η νέα γενιά μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον της βιομηχανίας της Ε.Ε., στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος για τη νεολαία.
  • 11 Φεβρουαρίου: “Co-creating the green, digital and resilient transition” με συνεδρίες εμπειρογνωμόνων που διοργανώνονται από τους ενδιαφερόμενους φορείς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την πρώτη εκδήλωση το 2017, οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Βιομηχανίας καθιερώθηκαν και αναγνωρίστηκαν ως η κύρια πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο τον ανοικτό διάλογο και συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους φορείς σχετικά με τη βιομηχανία. Λόγω των σημερινών υγειονομικών περιορισμών, η εκδήλωση του 2022 θα έχει υβριδική μορφή, συγκεντρώνοντας χιλιάδες συμμετέχοντες στο συνέδριο διαδικτυακά και έναν περιορισμένο αριθμό ομιλητών με φυσική παρουσία. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια εικονική έκθεση, ευκαιρίες δικτύωσης και 10 νέα επεισόδια της σειράς podcast EU Industry Days.

 

Περισσότερες από 80 περιφερειακές και τοπικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν σε ολόκληρη την Ε.Ε. και πέραν αυτής, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Εβδομάδων Βιομηχανίας, για να συζητηθεί το μέλλον του βιομηχανικού μετασχηματισμού και της μετάβασής του, από την περιφερειακή και τοπική σκοπιά. 

 

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας. 

 

Σημειώνεται πως η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

 

 

 

Προηγούμενο Παράταση αιτήσεων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για το πρόγραμμα 3.400 νέων θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας