Ελ

En

.Τ._Παναγιώτης Πιτσάκης: Χαιρόμαστε όταν μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στον τόπο μας προσφέροντας θέσεις εργασίας.

 

Παναγιώτης Πιτσάκης: Χαιρόμαστε όταν μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στον τόπο μας προσφέροντας θέσεις εργασίας.

 

Την ικανοποίησή του για την οριστική απόφαση της εταιρείας Landis & Gyr να υλοποιήσει στην Κόρινθο τη νέα της μεγάλη επένδυση, η οποία αναμένεται σύμφωνα με τα πλάνα της επιχείρησης να δημιουργήσει τουλάχιστον 170 νέες θέσεις εργασίας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παν. Πιτσάκης.

 

Για τα σχέδια της πολυεθνικής επιχείρησης ο κ. Πιτσάκης είχε ενημερωθεί ήδη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε καλέσει στην Κόρινθο τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και μαζί επισκέφτηκαν επιχειρήσεις του νομού, μεταξύ των οποίων και το εργοστάσιο της Landis & Gyr στην περιοχή του Ισθμού. Στην ξενάγηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, παρουσία και του Κορίνθιου υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρ. Δήμα, υπήρξε ενημέρωση για τα πλάνα της εταιρείας και τις προθέσεις της να συνεχίσει τις επενδύσεις στον τόπο μας.

 

Μετά και την οριστική ανακοίνωση της επένδυσης από την Landis & Gyr, ο κ. Πιτσάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της εταιρείας, τονίζοντας ότι με την κίνησή της αυτή ανοίγει νέους δρόμους στην ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας.

«Διαρκής στόχος του Επιμελητηρίου μας είναι να στηρίζει και να προτρέπει όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κορινθία να συνεχίσουν να το κάνουν και να με νέες επενδύσεις που θα τονώσουν την οικονομία μας και θα προσφέρουν θέσεις εργασίας» σημείωσε ο κ. Πιτσάκης.

Προηγούμενο Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενισχύει την Κοινωνική Δομή προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας