Ελ

En

Σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης Access2Markets στην ελληνική γλώσσα (14.04.2021)

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού και κατόπιν ενημέρωσης που μας περιήλθε από την Μόνιμη  Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σας γνωρίζουμε ότι στις 14 Απριλίου τ.έ., ώρα  Ελλάδας 09:00-13:00, θα διεξαχθεί σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης  Access2Markets, στην ελληνική γλώσσα, μέσω τηλεματικής. 

Υπενθυμίζεται ότι προηγούμενο συναφές σεμινάριο με διερμηνέα στην ελληνική γλώσσα  είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2020. 

Το εν λόγω σεμινάριο, το οποίο τιτλοφορείται “Access2Markets Train the Trainers”,  απευθύνεται πρωτίστως, αλλά όχι αποκλειστικά, σε συμμετέχοντες οι οποίοι, θα μπορούν στην  συνέχεια να πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι εκπαιδεύσεις για τη χρήση της διαδικτυακής πύλης. Για  τον σκοπό αυτό, θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικό υλικό (training kit). 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης και της  αίτησης εγγραφής, θα αναρτηθούν στον σύνδεσμο: 

https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/content/events-access2markets Στόχος της διαδικτυακής πύλης “Access2Markets” είναι να διευκολύνει τις μικρομεσαίες  επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν εμπορικά σε τρίτες χώρες και να αξιοποιήσουν το  προτιμησιακό καθεστώς των εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες,  όπως σχετικά με δασμολογικό καθεστώς, κανόνες καταγωγής, ειδικές απαιτήσεις τρίτων χωρών  κ.λπ. 

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και ενδεχόμενη συμμετοχή σας

Προηγούμενο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης: Τα βασικά έργα στους τέσσερις πυλώνες

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας