Ελ

En

Πρόσκληση Συμμετοχής στην «Πελοπόννησος EXPO» 2022

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» 2022 που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών και προτίθεται να χρηματοδοτήσει μέρος του κόστους συμμετοχής και προβολής των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:

-Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή

-Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση

-Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος

-Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική

-Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά

-Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

-Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.

Επιπρόσθετα, οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Λακωνίας) στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Παρακαλούνται όσες Κορινθιακές επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους εδώ https://forms.gle/m9bQvEHPzgWDevZb8

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 27410 24464 (937).

2.EXPO 2022-ΑΦΙΣΑ

3.EXPO-2022-ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

5.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

peloponnisos-expo

Προηγούμενο Η ΠΟΕΒΥ στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ – Metropolitan EXPO | 14-16 Οκτωβρίου 2022 – Hall 2 G14

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας