Ελ

En

Πρόσκληση: ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΕΒ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: «Πως (δεν) αποτυγχάνουν οι μετασχηματισμοί των επιχειρήσεων;» – 2 Μαρτίου 2022

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητή τον Δρ. Ανδρέα Αθανασόπουλο, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, Group Chief Transformation Officer, Digital & Retail, Eurobank Holdings.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00 με 15:30, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Livestream από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν διαδικτυακά τις ερωτήσεις τους και να λάβουν απαντήσεις κατά της διάρκεια της συζήτησης πάνελ.

 

Σύντομη περιγραφή

 

Παρότι ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι αναγκαίος όταν οι συνθήκες στον ανταγωνισμό και την τεχνολογία αλλάζουν ριζικά, οι διεθνείς έρευνες είναι αμείλικτες: στην πλειοψηφία τους τα αποτελέσματα του μετασχηματισμού δεν ανταποκρίνονται στις αρχικές προσδοκίες. Πρόκειται για μακροχρόνια προσπάθεια επανευθυγράμμισης της στρατηγικής και του λειτουργικού μοντέλου μιας επιχείρησης με τις νέες συνθήκες στο εξωτερικό περιβάλλον, που επηρεάζει την κεφαλαιακή δομή, την οργανωσιακή δομή, τις λειτουργίες, το ανθρώπινο δυναμικό, τα συστήματα και την ίδια την κουλτούρα.

 

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, ο τραπεζικός κλάδος, και ειδικά η λιανική τραπεζική, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μεγάλων ανατροπών: τραπεζική κρίση, αλλεπάλληλες ρυθμιστικές παρεμβάσεις (κεφαλαιακή επάρκεια, KYC, PSD-2), ανταγωνισμός από Fintechs και νεοτράπεζες. Ως εκ τούτου οι παραδοσιακές τράπεζες βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου συνεχούς μετασχηματισμού που κοστίζει ακριβά και συσσωρεύει ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητα στις λειτουργίες (ειδικά για τις συστημικές τράπεζες).

 

Οι δυσκολίες και οι παράγοντες επιτυχίας του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων είναι εμπεδωμένοι από τη βιβλιογραφία εδώ και χρόνια, όμως επειδή η πράξη εξ ορισμού απέχει από τη θεωρία, η πρόκληση για τη δημιουργική ηγεσία είναι να διατηρήσει αμείωτη την πρόοδο των αλλαγών εξασφαλίζοντας τόσο τις βραχυχρόνιες επιδόσεις όσο και την μεσο-μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται κατόπιν εγγραφής.

Για να εγγραφείτε, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου ΠΑΝΣΕΚΤΕ: ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ- ΜΠΑΡ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας