Ελ

En

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2020-2021 από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Μικρή παράταση και επιπλέον επιλέξιμοι κωδικοί δραστηριότητας προστίθενται στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2020-2021 που ανακοίνωσε η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

 

Επιχειρήσεις και συνεταιριστικές μορφές ενισχύονται με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών, καθώς και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας MONO την αίτηση συμμετοχής ΕΩΣ τις 31/05/2020 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

 

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ την ενότητα Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, υποενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (www.mkoapostoli.gr/programma)

 

 

Περισσότερα εδω

 

 

 

 

 

Προηγούμενο 4 στους 10 πολίτες θα αγοράζουν πιο συχνά online και μετά την πανδημία

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας