Ελ

En

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ CHINA ON-LINE IMPORT FAIR OF FOOD & AGRO-PRODUCTS 2021 (CIFFA 2021)

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ CHINA ON-LINE IMPORT FAIR OF FOOD & AGRO-PRODUCTS 2021 (CIFFA 2021)

 

 

Στις 24-28 Μαίου 2021, ο Οργανισμός China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) Information Center διοργανώνει μια online Β2Β έκθεση τροφίμων και αγροτικών προιόντων με σκοπό να φέρει σε επαφή τους Κινέζους εισαγωγείς με τους εξαγωγείς από διάφορες χώρες του κόσμου. Η online Εκθεση περιλαμβάνει B2B συναντήσεις με Κινέζους εισαγωγείς κατλά τη διάρκεια των 5 ημερών της εκδήλωσης.

 

Ο διοργανωτής της online Εκθεσης αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία αυτης, καθώς είναι ο Εθνικός Οργανισμός Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Κίνας, το CCPIT. Το ανάλογο του Enterprise Greece στην Ελλάδα, με σημαντικές διαφορές όμως καθώς έχει δικτύωση με γραφεία σε όλη την Κίνα.

 

Ο διοργανωτής, το CCPIT Information Center, είναι επίσης Υποστηρικτής του INVEST IN GREECE 2021 FORUM. Greece. The Hub in the Southeastern Mediterranean. Entry into the European Union που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2021 online, υποστηρίζοντας θερμά την προσέλκυση Κινέζικων επενδύσεων στην Ελλάδα.

 

Η οικονομία της Κίνας αυξήθηκε κατά 2,3% το 2020 και ήταν η μόνη σημαντική οικονομία στον κόσμο που σημείωσε θετική ανάπτυξη το 2020. Ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2021 αναμένεται να ξεπεράσει το 6%.

Κάθε χρόνο, η Κίνα εισάγει μεγάλο αριθμό γαλακτοκομικών προϊόντων, θαλασσινών προϊόντων, κρέατος, φρούτων, ξηρών καρπών, κρασιού κ.λπ. από περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές. Η συνολική αξία των εισαγόμενων τροφίμων της Κίνας το 2019 αυξήθηκε κατά 36 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξη το 9,2%.

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ CIFFA

 

Τα προιόντα που θα εκτεθούν είναι τα ακόλουθα:

  • Σιτηρά, λαχανικά και φρούτα
  • Κρέας και θαλασσινά (φρέσκα / κατεψυγμένα)
  • Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα
  • Κρασί και ποτά
  • Σνακ φαγητού
  • Υγιεινή διατροφή
  • Βρώσιμο λάδι
  • Άλλα συναφή προϊόντα

 

ΟΦΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Τα οφέλη συμμετοχής των ελληνικών επιχειρήσεων στην CIFFA 2021 είναι πολλά.

 

  1. Τα εκθέματα θα προωθηθούν εκτενώς μέσω του www.tradeinvest.en του CCPIT και άλλων κοινωνικών μέσων για 12 μήνες (πέραν της εκδήλωσης).
  2. Διαδικτυακή εκπαίδευση σχετικά με συμβουλές ένταξης στην κινεζική αγορά
  3. Διασφάλιση Κινέζων επισκεπτών στο εικονικό «περίπτερο»
  4. Άμεση επαφή με στοχευμένους Κινέζους αγοραστές
  5. Οι προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις μέσω διαδικτύου, διευκολύνουν τη δυνατότητα δικτύωσης ένας προς έναν
  6. Υποστήριξη στα αγγλικά
  7. Οικονομικά αποδοτική
  8. Δεν απαιτείται επαγγελματικό ταξίδι ή απομόνωση καραντίνας
  9. Υποστήριξη προώθησης για την έκθεση
  10. Παρουσίαση των ανταγωνιστικών προϊόντων των παραγωγών στην Κίνα
  11. Επεκτείνουν την παρουσία τους στην αγορά και δημιουργούν μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές συμφωνίες στην κινεζική αγορά

 

Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

 

Το China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) https://en.ccpit.org/ ιδρύθηκε από την Κυβέρνηση της Κίνας το 1952 και είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός προώθησης του εξωτερικού εμπορίου και των επενδύσεων στην Κίνα, με πάνω από 1.000 υποκαταστήματα σε όλη την Κίνα, 38 γραφεία αντιπροσωπειών στο εξωτερικό και περισσότερες από 200.000 εταιρείες μέλη. Το CCPIT συμμετέχει επίσης στην World Expo εκ μέρους της κινεζικής κυβέρνησης και υποστηρίζει την China International Import Expo (CIIE) και την China International Fair for Trade in Services (CIFTIS).

Το CCPIT Information Center, θυγατρικός οργανισμός του CCPIT, ειδικεύεται στο διεθνές εμπόριο και τις επενδυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και πραγματοποιεί ετησίως άνω των 800.000 επαφές ανάμεσα σε Κινέζικες και αλλοδαπές επιχειρήσεις.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

 

Προθεσμία εγγραφής: 7 Μαΐου 2021

Κόστος περιπτέρου:

  • εγγραφή μετά την 7η Μαίου 1.200 USD.
  • εγγραφή πριν την 7η Μαίου 1.000 USD.

 

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές και ειδικά με την υπεύθυνη της Ευρωπαικής αγοράς κ. Lisa Wang, Project Manager China Council for the Promotion of Int’l Trade, CCPIT Information Center, wangxicui@ccpit.org , Tel: +86 10 82217954

 

 

Γιώργος Φλωράς

BELT AND ROAD ASSOCIATES MANAGING PARTNER

Προηγούμενο Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Χάγη ενημερώνει για περιπτώσεις εξαπάτησης εταιρειών

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας