Ελ

En

«Οι Κορίνθιοι σ’ ευχαριστούμε κ. Πρωθυπουργέ»

Ήρθαν πολύ εξαιρετικά νέα για την Κορινθία μας. Νέα που αφορούν τον μέλλον του νομού μας, που έχει πλέον πολλούς και βάσιμους λόγους να κοιτάξει με αισιοδοξία μπροστά. Με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο επαναβεβαιώθηκε τις ημέρες αυτές η προσωπική φροντίδα και το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή μας.

Ο Πρωθυπουργός για μία ακόμα φορά τίμησε και κράτησε τον λόγο του απέναντι στις παραγωγικές τάξεις και ιδιαίτερα τις δεσμεύσεις του στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Στην συνάντηση του με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση της κυβέρνησης να τρέξουν άμεσα έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, θα προστατεύσουν το περιβάλλον αλλά θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες ανάπτυξης για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

-Το τρένο

προστασία και ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Κορινθίας, ιδιαίτερα το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, έγινε σαφές ότι είναι πρώτη προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό.

Τα έργα αυτά, μαζί με το Φυσικό Αέριο και την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου του Ισθμού της Κορίνθου, αποτελούν εδώ και πολύ καιρό την αιχμή του δόρατος στις διεκδικήσεις και προτάσεις του Προέδρου και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τόσο προς το  γραφείο του Πρωθυπουργού, όσο και προς τα στελέχη της κυβέρνησης.

                    

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

«Σημαντική δικαίωση για το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον αγώνα που κάνουμε 2 χρόνια τώρα σε όλα τα επίπεδα», χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης τις δηλώσεις και το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για τον νομό μας που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των πολιτών αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν ένα νέο εξαιρετικό επιχειρησιακό περιβάλλον για τον επιχειρηματικό κόσμο. Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Πιτσάκης στη δήλωσή  του ανέφερε:

«Μας τιμά το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού, ο οποίος κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ευλογία για την πατρίδα μας αυτή την δύσκολη συγκυρία να κρατά το τιμόνι της Ελλάδας. Η υλοποίηση των υποσχέσεων του, απέναντι στους πολίτες και τις παραγωγικές τάξεις της Κορινθίας, αποδεικνύουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την συνέπεια του αλλάζει καθημερινά την εικόνα της πολιτικής στην Ελλάδα και αποδεικνύει εξαιρετική συνέπεια λόγων και έργων. Για την Κορινθία η υλοποίηση των προθέσεων του Πρωθυπουργού, θα διαμορφώσει ένα νέο τοπίο για όλους μας και θα βάλει την Κορινθία στον χάρτη με τις πλέον ανεπτυγμένες περιοχές της Ευρώπης. Το Επιμελητήριο Κορινθίας, οι Κορίνθιοι, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση».

Γραφείο Τύπου 

Επιμελητήριο Κορινθίας 

Προηγούμενο AGROEXPO 2020

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας