Ελ

En

Ξεκινά η 2η Premium Real Estate Expo

Στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαϊου η μοναδική έκθεση για το Real Estate στην Ελλάδα, η 2η Premium Real Estate Expo. 

Στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate Expo 2022, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου, το «1o Premium Real Estate Forum», όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς, τις διεθνείς εξελίξεις, το μέλλον των ακινήτων, τις αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Η 2η Premium Real Estate Expo έχει συγκεντρώσει εκθέτες από τον μεσιτικό, επενδυτικό και κατασκευαστικό χώρο, καθώς και εταιρείες εξοπλισμού και επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα συνεργατών του Real Estate, προσφέροντας λύσεις για κάθε σας ανάγκη.
Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας www.vrexpogreece.com, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων γραφείων Real Estate, Funds, οικονομικούς συμβούλους, καθώς και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο του Real Estate κάντε προεγγραφή για να λάβετε την δωρεάν πρόσκληση για την είσοδό σας στην έκθεση.

*Οι προεγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη 12/5, το απόγευμα.

Προηγούμενο Μια επιτυχημένη ομιλία – εκδήλωση με τον Γιάννη Μανιάτη και τον Βλάση Οικονόμου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας