Ελ

En

Νέα συνεδριακή εκδήλωση: eCommerce Platforms & Marketplaces

Νέα συνεδριακή εκδήλωση:

eCommerce Platforms & Marketplaces

 

 Με χαρά σάς ανακοινώνουμε την νέα συνεδριακή εκδήλωση με τίτλο «eCommerce Platforms & Marketplaces», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo 2022, στο Ζάππειο Μέγαρο, το Σάββατο 14 Μαΐου.

 

Σε συνέχεια των επαφών μας με τις εταιρείες που εμπλέκονται άμεσα με το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις και ανακοινώσεις νέων Marketplaces στην Ελλάδα & το εξωτερικό, αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια συζήτηση με τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων για το μέλλον των πλατφορμών ecommerce.

 

Επίσης, για την μακροπρόθεσμη συμβατότητά τους, σε περίπτωση που η εμπορική εταιρεία επιθυμεί να συμμετέχει σε Marketplace – που από ότι φαίνεται θα είναι κάτι που οι περισσότερες θα επιλέξουν.

 

Εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου θα παραβρεθούν για να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα κάθε λύσης και γιατί θα πρέπει να την επιλέξει κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και πως μελλοντικά αυτή θα μπορέσει να βοηθήσει την επιχείρηση να ενταχθεί σε κάποιο Marketplace, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

H μεγαλύτερη εκδήλωση για τα Marketplaces στην Ελλάδα

 

Η συμμετοχή σε Marketplaces είναι μια μεγάλη τάση στη χώρα μας και διεθνώς. Πώς θα μπορέσει μια εμπορική επιχείρηση να συμμετέχει και να αυξήσει τις πωλήσεις της;

 

Στο συνέδριο θα παραβρεθούν στελέχη από ηγέτιδες εταιρείες του χώρου και θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα κάθε πλατφόρμας.

 

Ποια είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εμπορικής επιχείρησης και μπορεί να ανοίξει την πόρτα των marketplaces; 

 

Η ατζέντα του Platforms & Marketplaces

 

Η τεχνική ανάπτυξη, η διαχείριση, η ευελιξία και η επεκτασιμότητα κάθε πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι βασικοί παράγοντες για την επιλογή της.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Magento, WooCommerce, Shopify, CScart, κ.α. και τα οφέλη για τους επιχειρηματίες.

 

Που απευθύνεται η εκδήλωση eCommerce Platforms & Marketplaces

  • Σε προγραμματιστές και στελέχη Digital Agencies
  • Σε εμπόρους

 

Θα είναι χαρά μας να ακούσουμε τις προτάσεις σας σε σχέση με την ατζέντα, τους προτεινόμενους ομιλητές και τα θέματα της εκδήλωσης.

Μη διστάσετε να μας στείλετε με email τις προτάσεις σας. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!



Προηγούμενο Εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης AGRIFOOD EXPORTS 360o 2022

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας