Ελ

En

Κατάθεση στον ΠΟΕ ειδοποιήσεων από την Αιγυπτιακή πλευρά σχετικά με την εφαρμογή νέων προτύπων (standards)/νομοθεσίας προϊόντων.

Με ηλεκτρονική επιστολή της εδώ Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. μας ενημέρωσε ότι η Αίγυπτος κατέθεσε στον ΠΟΕ νέα κοινοποίηση TBT  σχετικά με τα επικαιροποιημένα πρότυπα για τα καπνά/ηλεκτρικά τσιγάρα. Τα πρότυπα τέθηκαν σε ισχύ στις 21 Νοεμβρίου 2021. Ωστόσο, τα μέλη έχουν 60 ημέρες από την κοινοποίηση (5 Ιανουαρίου 2022) για να υποβάλουν σχόλια στην επιτροπή TBT. Η ειδοποίηση επισυνάπτεται για τη διευκόλυνσή σας.

Παρακαλούμε για την αποστολή τυχόν σχολίων, παρατηρήσεων κλπ. στο Γραφείο μας μέχρι 5 Φεβρουαρίου τ.ε., προκειμένου με τη σειρά μας να τα προωθήσουμε στο τμήμα Εμπορικών Υποθέσεων της εδώ Διπλ. Αντι/πείας της Ε.Ε. 

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα κείμενα όλων των ειδοποιήσεων στο TBT: http://tbtims.wto.org/en/Notifications/Search  και SPS: http://spsims.wto.org/en/Notifications/Search 

Συνημμένα θα βρείτε το αρχείο

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν το έτος 2022 από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.).

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας