Ελ

En

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών, Agroland 2019

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών

Δηλώσεις συμμετοχής έως 23/08/2019

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών, Agroland 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24  Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Η Agroland διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Η Agroland – μία νέα Πρόταση, μία νέα Ευκαιρία – θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση καρποφόρων επαφών των εκθετών με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα από όλη την Ελληνική επικράτεια και από επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Η Έκθεση απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές, σε αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κα.

Οι επιχειρήσεις / μέλη του επιμελητηρίου Κορίνθιας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 23 Αυγούστου 2019, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την αίτηση συμμετοχής. Η αποστολή της αίτησης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο media@korinthiacc.gr είτε με αποστολή στο fax: 27410 21173.

Επισυνάπτονται:

– Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος

– Φόρμα συμμετοχής

 

 

 

Για πληροφορίες,

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΣΜΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ: ΕΡΜΟΥ 2, ΤΚ 20131, ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΤΗΛ: 27410-24464 (ΕΣ. 931)

E-MAIL: media@korinthiacc.gr

Προηγούμενο Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας 1η πρόσκλησης CLLD/LEADER της ΑΝΒΟΠΕ για Ιδιωτικά έργα

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας