Ελ

En

Κάλεσμα σε επιχειρήσεις, που ανήκουν στον κλάδο τροφίμων- ποτών ή / και στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα για συμμετοχή στο έργο ICCEE (HORIZON 2020).

Αν η επιχείρηση σας παράγει, μεταποιεί ή δραστηριοποιείται στο κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων ή ποτών (γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρια, κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, κρέας, χυμοί ) τότε ήδη γνωρίζετε τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.
Το έργο ICCEE εστιάζει λοιπόν στην ενεργειακή απόδοση της ψυχρής αλυσίδας εφοδιασμού.
Γιατί να συμμετάσχει η επιχείρηση μου στο έργο ICCEE;
(συμμετοχή ως μελέτη περίπτωσης, χρήση του εργαλείου έργου που θα καταγράψει την ενεργειακή απόδοση, συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)
Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή απόδοση σε ψυχρές αλυσίδες μπορούν να συμμετάσχουν στο ICCEE για να αξιολογηθούν από ειδικούς και να μάθουν τις δυνατότητές τους να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της αλυσίδας εφοδιασμού και να εντοπίσουν τα μη ενεργειακά οφέλη.
Επιπλέον, μπορούν να συγκριθούν με άλλους και να κατανοήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα μέτρα ενεργειακής απόδοσης για τις εταιρείες τους.
Θα αναπτυχθεί ένα ενημερωτικό δίκτυο για τη βιομηχανία που θα επιτρέπει τη μάθηση σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και θα επιτρέπει ανταλλαγές.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετέχουν:
• σε μελέτη περίπτωσης (η εταιρία να αποτελέσει case study)
• στην εφαρμογή του εργαλείου που θα δημιουργηθεί και η επιχείρηση να γίνει πρωτοπόρος ελεγκτής (pioneer tester).
• στα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα ( cold chain training sessions), που στοχεύουν τόσο σε ειδικούς στην ενέργεια όσο και σε μη ειδικούς, με διάρκεια περίπου μιας ημέρας, που θα πραγματοποιηθούν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (έναρξη από τον Σεπτέμβριο 2020).
Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα: https://forms.gle/kuLUJodmGsB39aD59
Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 2741024464 (924) Λάσκα Πένυ – diaxeiristiki@korinthiacc.gr

Προηγούμενο Οι προτάσεις της Ελλάδας στην Κομισιόν για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας