Ελ

En

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ (CABO VERDE) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕ

Σας προωθούμε ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε απο την Ευρωπαική Αντιπροσωπεία στο Πράσινο Ακρωτήριο σχετικά με έρευνα για καταγραφή των επιχειρήσεων των κ-μ της Ε.Ε. που δραστηριοποιούνται στην χώρα.
Θα σας παρακαλούσαμε όπως το προωθήσετε σε μέλη σας που τυχόν δραστηριοποιούνται στην χώρα προκειμένου να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στον κατωτέρω συνδέσμο:

 

Σκοπός  της ερευνας είναι να καταγράψει και να ενημερωθεί η Αντιπροσωπεία της ΕΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαικές επιχειρήσεις στο Πράσινο Ακρωτήριο (Cabo Verde). Από την πλευρά μας, δεν γνωρίζουμε  κάποιες ελληνικές επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στο Πράσινο Ακρωτήριο, ενώ οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ της χώρας μας και του Πράσινου Ακρωτηρίου είναι ελάχιστες και ευκαιριακές. 

 

Σπυρίδων Δάκογλου
Γραμ. ΟΕΥ Α’
Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων
Πρεσβεία Λισσαβώνας

Προηγούμενο Ενημερωτική εκδήλωση «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2» με τον κ. Φώτη Κουρμούση

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας