Ελ

En

Επιχειρηματικές συναντήσεις με της ιταλικές εταιρίες στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο

ACETAIA BELLEI –  ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

www.bellei.it

https://www.facebook.com/acetaiabellei

Η Acetaia Bellei αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παραγωγός βαλσαμικού ξιδιού υψηλής ποιότητας της Μόντενα (Tradizionale, παλαιωμένο και ωριμασμένο, υψηλής πυκνότητας, Dop και Igp).

Η οικογένεια Bellei ξεκίνησε την παραγωγή της το 1847 και η καρδιά της εταιρείας είναι μια αρχαία “Acetaia (κελάρι)” με 3.600 δρύινα βαρέλια που εμπλουτίζουν το βαλσαμικό  ξύδι με γεύσεις και αρώματα που δημιουργήθηκαν πριν από πολλά χρόνια- μερικά δρύινα βαρέλια είναι ακόμη ενεργά από τα τέλη του 19ου αιώνα!

Σήμερα η Bellei έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, όπου τα βαλσαμικά ξύδια της χρησιμοποιούνται από διάσημους σεφ και πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, delicatessen, πολυκαταστήματα και HO.RE.CA.

 

CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – Παρασκευή  19 Απριλίου

https://www.caseificioagerolino.it/

https://www.facebook.com/caseificioagerolino

Το  τυροκομείο AGEROLINO βρίσκεται σε μια μικρή πόλη στην επαρχία της Νάπολης με θέα στη μαγευτική ακτή του Αμάλφι, την Agerola.

Η μεγαλύτερη δέσμευση και ιδιαιτερότητα αυτής της εταιρείας είναι να παρέχει καθημερινά τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.

O πρώτος κανόνας της εταιρείας είναι να διαθέτει πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και  o δεύτερος είναι η συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και υγιεινής, HCCP.

Η εταιρεία AGEROLINO  παράγει μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων (  φρέσκα και stagionati):

Οι 2 εταιρείες αναζητούν συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς και διανομείς ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έδρα του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) από τις 09.30 έως τις 16.30, τις εξής ημερομηνίες

ACETAIA BELLEI – 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

FLORI’- CASEIFICIO ARTIGIANALE AGEROLINO – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε  να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρακάτω έντυπο  συμπληρωμένο στο e-mail: sabrina.brevetti@italia.gr

Προηγούμενο Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες και επιχορήγηση 12.264 € για κάθε θέση εργασίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας