Ελ

En

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

 

Ενημερώνουμε πως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας οι Παρόχοι Κατάρτισης (KEK – ΚΔΒΜ) στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 2/2020 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19).

 

Το εν λόγω Μητρώο τίθεται σε μορφή Πίνακα και μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση elearing.yeka.gr .

 

Σημείωση για τους δυνητικά δικαιούχους (διαδικασία Α) κατόπιν της ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβληθεί από 9/4 έως 20/4/2020 στο elearing.yeka.grθα πρέπει να επιλέξετε παρόχο κατάρτισης προκείμενου να γίνει η ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο υποκεφ. 4.2 της πρόσκλησης, το αργότερο έως τις 20/04/2020

 

Στον πάροχο κατάρτισης θα πρέπει να στείλετε το προτυποποιημένο e-mail στο οποίο θα δηλώσετε τον ΚΑΥΑΣ σας και στη συνέχεια θα λάβετε email με τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης προκειμένου είστε σε θέση να ξεκινήσετε  άμεσα το πρόγραμμα κατάρτισης.

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Πιτσάκης

Προηγούμενο Έκτακτο Κρατικό Δάνειο που πολύ ευνοϊκούς όρους για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Χρηματοδοτικό Σχήμα Επιστρεπτέας Προκαταβολής)

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας