Ελ

En

ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»

 
 
ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»

 
Το Επιμελητήριο Κορινθίαςανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του για διαρκή ενημέρωση, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη».

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση – εκπαίδευση τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των λογιστών – φοροτεχνικών του νομού, αναφορικά με τις αλλαγές που επιφέρει στην έκδοση παραστατικών και την τήρηση λογιστικών βιβλίων, η εφαρμογή της λειτουργίας της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών βιβλίων MY DATA.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις
  • Λογιστές Φοροτεχνικοί και μέλη ΟΕΕ

θεματολογία του σεμιναρίου:

  • Ηλεκτρονικά Τιμολόγια
  • Ηλεκτρονικά Βιβλία
  • myDATA
  • Φορολογικοί έλεγχοι επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων
  • Άνοιγμα λογαριασμών
  • Εικονικά Τιμολόγια

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αλλά και online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και στις δύο περιπτώσεις.

Εισηγητές & Βιογραφικά:
– κ. Παντελής Παναγιώτης, Φοροτεχνικός, Οικονομικός Σύμβουλος, Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.Α
Ο Παναγιώτης Παντελής σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Οικονομίας & Εμπορίου της Κατάνης στην Ιταλία. Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος (Dott. Commercialista) και Λογιστής Φοροτέχνης με άδεια Α Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το 1993 ίδρυσε Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο και έκτοτε συνεργάζεται ως Οικονομικός και Φοροτεχνικός Σύμβουλος. Σήμερα το γραφείο έχει μετατραπεί σε γραφείο ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας από το 1992 καθώς και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου. Από το 2006 είναι μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας. Το 2017 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και εκλέχθηκε στην Διοικητική Επιτροπή ως «Οικονομικός Επόπτης». Είναι εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων διαδικτυακών και μη, καθώς και κύριος φορολογικός και οικονομικός αναλυτής σε μια πληθώρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και αρθρογράφος σε φορολογικά sites, περιοδικά και εφημερίδες.
– κ. Χατζηγεωργίου Ηλίας, Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α
Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου είναι φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα της Λογιστικής. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε σε γραφείο Οικονομοτεχνικών Μελετών, συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετές μελέτες βιωσιμότητας δημοσίων και ιδιωτικών έργων, καθώς και επιχειρήσεων.
Το 2002 εργάστηκε ως βοηθός λογιστή στο λογιστικό γραφείο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ», φέροντας εις πέρας όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούσαν την τήρηση λογιστικών βιβλίων για επιχειρήσεις. Από το 2011 είναι εταιρικό μέλος και διαχειριστής της εταιρείας. Από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ΕΚΟΦΑΝ) και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2011. Έχει τελέσει φορολογικός σύμβουλος του Ε.Ε.Α για 5 συνεχόμενα έτη. Το 2017, έχοντας θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για πρώτη φορά, εκλέχθηκε 2ος επιλαχών στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά από επιλογή του Προέδρου και της Διοικητικής Επιτροπής είναι ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ειδικεύεται σε θέματα φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, Φ.Π.Α. και Ε.Λ.Π., φορολογικών ελέγχων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, κατοίκων εξωτερικού και φορολογίας παγκόσμιου εισοδήματος.
Είναι αρθρογράφος επί φορολογικών και οικονομικών θεμάτων σε οικονομικές εφημερίδες, επιστημονικά έντυπα και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες ενημέρωσης, καθώς και βασικός αναλυτής φορολογικών θεμάτων στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας.
– κ. Παπαγιάννης Νικόλαος, Οικονομολόγος, Συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και άρθρων, Διευθυντής Σύνταξης – Επιστημονικός Υπεύθυνος περιοδικού Epsilon 7
https://www.epsilontraining.gr/eisigitis/papagiannis-nikolaos-2
 
– κ. Κοραλής Πέτρος, Sales Manager, Epsilon Net

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ
έως την  Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για να τους αποσταλεί το link της τηλεδιάσκεψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 27410 24464 (935, 937) ή στείλτε email στο media@korinthiacc.gr
 
* Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος. Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται µε πιστοποιητικό εµβολιασµού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 µήνες από τη διάγνωση).

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Περισσότερες Πληροφορίες: 27410 24464 (935, 937)
Προηγούμενο 6η Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «e-λιανικό» Α’ ΚΥΚΛΟΣ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας