Ελ

En

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ “CIBUS TEC” ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Φ1710/340/30.10.2023

H έκθεση Cibus Tec 2023 επιστρέφει επιτέλους στην Ιταλία. Μετά την ακύρωση το 2022 λόγω της πανδημίας, μια από τις πιο καινοτόμες εκθέσεις τεχνολογίας τροφίμων και ποτών θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2023 στο Fiere di Parma στην Ιταλία.

Με την 80χρονη ιστορία της για πάθος στις πρωτοποριακές λύσεις, η Cibus Tec είναι μια από τις πιο καινοτόμες εκθέσεις τεχνολογίας τροφίμων και ποτών. Οι ρίζες της Cibus Tec βρίσκονται στην ιστορική έκθεση Tecnoconserve, η οποία από την ίδρυσή της το 1939, έχει προωθήσει την οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη της βιομηχανίας τροφίμων και των προμηθευτών λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς ιστορίας, η Cibus Tec έχει δημιουργήσει τη δική της ηγετική θέση στην έκθεση στις τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας λαχανικών, φρούτων, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Η ισχυρή ανανέωση της τελευταίας δεκαετίας και η πρόσφατη στρατηγική συμφωνία με την Koelnmesse (διοργανωτές των Anuga, Anuga FoodTec, Ism και Prosweets Cologne) οδήγησαν την Cibus Tec να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των διεθνών εκδηλώσεων της βιομηχανίας και να θεωρηθεί από την αγορά ως μοναδική έκθεση στην Ιταλία ικανή να προσφέρει το πλήρες φάσμα τεχνολογιών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

H Cibus Tec 2023 θα εκτείνεται σε διάφορους τομείς, καλύπτοντας βιομηχανικούς τομείς όπως η επεξεργασία, η εμφιάλωση και η πλήρωση, τα εξαρτήματα και τα συστατικά και η ανάλυση και ο εργαστηριακός εξοπλισμός . Διεθνείς και εθνικοί εισαγωγείς και διανομείς, αρτοποιοί, σοκολατοποιοί, καθώς και σημαντικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων , μπορούν να δικτυωθούν με επαγγελματίες και να εξερευνήσουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και λύσεις στη βιομηχανία τεχνολογιών τροφίμων και ποτών. Η εμπορική έκθεση θα είναι επίσης το καλύτερο σημείο για νέες ιταλικές νεοφυείς νεοσύστατες επιχειρήσεις να παρουσιαστούν και να προωθήσουν την καινοτομία στον κλάδο .

Το Cibus Tec 2023 θα φιλοξενήσει ενημερωτικά συνέδρια, ζωντανές επιδείξεις τεχνολογίας και το ευρύτερο πρόγραμμα αγοραστών μεταξύ των εκθέσεων τεχνολογιών τροφίμων. Το Πρόγραμμα Κορυφαίων Αγοραστών θα προσφέρει μια αποκλειστική επιχειρηματική εμπειρία στο Cibus Tec και στην περιοχή Food Valley , συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής κάρτας αγοραστή, μιας δεσμευμένης περιοχής με αποκλειστικές υπηρεσίες και άλλα προνόμια.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Προηγούμενο 41th International Ιstanbul Children Baby Maternity Industry Expo

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας