Ελ

En

Διεθνείς Εκθέσεις: “OLIVTECH 2022 & EKOLOJİ 2022” & COSMETICS & HOME CARE INGREDIENTS 2022. Δωρεάν τα έξοδα διαμονής.

“OLIVTECH 2022 & EKOLOJİ 2022”

Μεταξύ των ημερομηνιών 26-29 Μάϊου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “OlivTech 2022 & Ekoloji 2022 από την εταιρεία IZFAŞ Fuarcılık στην İzmir – Τουρκία  με την επιχορήγηση της Γενική Γραμματεία της Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς Τομείς ελιάς, ελαιόλαδου, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, μονάδες αποθήκευσης, τεχνολογίες κρασιού και οίνου, τεχνολογίες παραγωγής, υλικά συσκευασίας, δενδρυλλίων, σπόρων και λιπασμάτων, βιολογικών τροφίμων, βιολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, βιολογικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού, βιολογικών εισροών (λιπάσματα, σπόροι, φάρμακα, παγίδες) κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας , το οποίο διαρκεί 3 μέρες (25-28 Μάϊου 2022) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (25-28 Μάϊου 2022) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (25-28 Μάϊου 2022) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: https://olivtech.izfas.com.tr/about-fair-en και https://ekolojiizmir.izfas.com.tr/fair-info

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε APPLICATION FORM  για να την κατεβάσετε)  και να την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 09.05.2022 στο e-mail: atina@ticaret.gov.tr

 

COSMETICS & HOME CARE INGREDIENTS 2022

Μεταξύ των ημερομηνιών 25-27 Μάϊου 2022  πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ COSMETICS & HOME CARE INGREDIENTS 2022 από την εταιρία Platform Fuarcılık στην İstanbul- Turkey με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: καλλυντικών, προσωπικής φροντίδας, απορρυπαντικών και συστατικών οικιακής φροντίδας, βιομηχανία πρώτων υλών και τεχνολογιών.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (2427 Μαίου 2022) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης, το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (2427 Μαίου 2022) σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (2427 Μαίου 2022) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

 Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.chcistanbul.com/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε APPLICATION FORM για να την κατεβάσετε) και να μας την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 09.05.2022 στο e-mail:  atina@ticaret.gov.tr

Για περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω εκθέσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:  210 722 21 96

Προηγούμενο Δωρεάν ημερίδα με θέμα ”Οι εργασιακές αλλαγές με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας