Ελ

En

Διαδικτυακή ημερίδα “Παράδοση και Καινοτομία σε ένα Ψηφιακό Κόσμο”

 

 

Διαδικτυακή ημερίδα “Παράδοση και Καινοτομία

σε ένα Ψηφιακό Κόσμο”

 

Τετάρτη26 Ιανουαρίου 2022

 

 

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ημερίδα “Παράδοση και Καινοτομία σε ένα Ψηφιακό Κόσμο“. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 13:00 – 16:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Livestream από την αίθουσα εκδηλώσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.
 

Η ημερίδα περιλαμβάνει την παρουσίαση των ευρημάτων της Εφαρμοσμένης Έρευνας του Κέντρου “Η Δημιουργική Παράδοση ως Πηγή Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας,” η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2020-2021 σε δείγμα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με συζητήσεις για τη σχέση ανάμεσα στην παράδοση, την καινοτομία και τον ψηφιακό κόσμο, ενώ σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας θεματολογίας για το 2022!
 

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ενότητα της ημερίδας, ο Δρ. Χαράλαμπος Μαινεμελής Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο Alba Graduate Business School, The American College of Greece, και πρώην Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία για την περίοδο 2018-2021, θα παρουσιάσει τα ευρήματα της Εφαρμοσμένης Έρευνας του Κέντρου “Η Δημιουργική Παράδοση ως Πηγή Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας”.
 

Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ σχετικά με τις πρακτικές συνέπειες και επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η παράδοση ως πηγή ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας της ελληνικής επιχείρησης. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο κύριος Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ και ο Καθηγητής Χαράλαμπος Μαινεμελής. Το πάνελ θα συντονίσει ο Πρύτανης του Alba Καθηγητής Κώστας Αξαρλόγλου.
 

Εν συνέχεια, ο Πρύτανης του Alba Δρ. Κώστα Αξαρλόγλου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής ψηφιακού επιχειρείν Νίκος Μυλωνόπουλος, νέος Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία, θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση της ερευνητικής ατζέντας του Κέντρου για το 2022, εκεί που συναντιούνται η δημιουργικότητα, η ευελιξία, και η ψηφιακή καινοτομία!
 

Τη νέα ατζέντα θα εγκαινιάσει μια συζήτηση πάνελ με τους Γιάννη Δελή, COO Merchant Services, Euronet Worldwide, Γιάννη Παπίδη, Chief Technology and Business Change Officer, Dixons South – East Europe, Γιάννη Παράσχο, Διευθυντή Πληροφορικής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Βασίλη Τραπεζάνογλου, Πρόεδρο Δ.Σ. Viva Bank – Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο DISC ΑΕ.
 

Η συζήτηση θα βασιστεί στην εμπειρία μεγάλων επιχειρήσεων με μακρά παράδοση και το ρόλο της ψηφιακής καινοτομίας στην ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε περιόδους μεγάλων ανατροπών. Το πάνελ θα συντονίσει ο Δρ. Νίκος Μυλωνόπουλος.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική.

 

 

 

 

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται κατόπιν εγγραφής.

Για να εγγραφείτε, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο O “χάρτης” της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας