Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Νέες Ψηφιακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέες Ψηφιακές υπηρεσίεςτου Επιμελητηρίου Κορινθίας προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας.

 

_MG_8181_F11739.jpg

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κορινθίας προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας, που διοργανώθηκε την Δευτέρα, 31/03/2015.

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, πιστό στη δέσμευση του για παροχή προστιθέμενης αξίας, ουσιαστικών υπηρεσιών και δράσεων υψηλής ποιότητας  προς τα μέλη του  στέκεται  αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και τις δραστηριότητές τους, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη όσο και δύσκολη εποχή επισήμανε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος καλώντας του επιχειρηματίες του νομού μας να αξιοποιήσουν της νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακό Κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κορινθίας. Με το νέο αυτό έργο το Portal www.korinthiacc.gr  του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναβαθμίζεται σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμένων στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και εξυπηρέτηση. Στα πλαίσια του έργου υλοποιήθηκαν 2 νέες εμπορικές ηλεκτρονικές πύλες στον Τουρισμό και στα Προϊόντα ενώ τα μέλη μπορούν να λαμβάνουν και ηλεκτρονική υποστήριξη σε διάφορα θέματα επιχειρηματικότητας.

 

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Δωρεάν σε όλα τα μέλη και αφορούν:

 

  • Δημιουργία και διαχείριση Εταιρικής Ιστοσελίδας στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου
  • Δημιουργία και Διαχείριση του προσφερόμενου Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop), σε σύνδεση με την Ηλεκτρονική Αγορά www.korinthiamarket.gr 
  • Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων στη Νέα Τουριστική Πύλη Επιμελητηρίου Κορινθίας www.visitkorinthia.gr & Διαχείριση Αυτόνομων Online κρατήσεων για τα Καταλύματα που διασυνδέεται και με την πύλη τουρισμού.
  • Σύμβουλο Επιχειρηματία και Online Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

 

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου οι επιχειρηματίες της Κορινθίας έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:

 

ü  Να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Κορινθίας και να προβληθούν πιο δυναμικά στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

ü  Να πουλήσουν τα προϊόντα τους Online24 ώρες την ημέρα μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς και να μετατρέψουν την ιστοσελίδα τους σε δυναμικό σημείο πώλησης (eshop).

ü  Να προβληθούν στην Ηλεκτρονική Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν στο ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (ebooking), που μπορούν να το ενσωματώσουν και στην δική τους ιστοσελίδα.

ü  Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά κ.ά. θέματα (econsulting),

ü  Να ακολουθήσουν προγράμματα και μαθήματα Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας (e-courses), μέσω των συνεδριών στον χώρο του Επιμελητηρίου αλλά και απομακρυσμένων ασύγχρονων μαθημάτων (e-learning).

 

 _MG_8203_F11830.jpg

 

 

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.  

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=MlOhO0nY3n0

Προηγούμενο Freskon 2015, 23 έως τις 25 Απριλίου 2015

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας