Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 2013

 PHOTO_F31631.jpg

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ,  πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στην Κόρινθο τα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 2013. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κκ Διονύσιος, συνοδευόμενος από αρκετούς ιερείς του Ν. Κορινθίας.

Η έκθεση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας με την υποστήριξη της ΔΕΘ, έχει φέτος 45% περισσότερους εκθέτες σε σχέση με πέρυσι και είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, με εκθέτες που ήρθαν για να συμμετάσχουν από όλη την Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι φέτος δόθηκε μεγάλη έμφαση στην διαφημιστική εκστρατεία της Έκθεσης αφού προβλήθηκε σε μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και σε πολλά μέσα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι πρωταγωνιστές της Έκθεσης είναι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες οι οποίοι με την συμμετοχή τους στην φετινή Έκθεση δίνουν ένα μήνυμα ελπίδας για έξοδο από την κρίση και οικονομική ανάκαμψη.  Ζήτησε από την κυβέρνηση να ακούει την πραγματική οικονομία και τις προτάσεις των φορέων που την εκπροσωπούν  . Αναφέρθηκε επίσης σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες στις οποίες είχε καθοριστική συμβολή το Επιμελητήριο Κορινθίας που θα ανακοινωθούν πριν την λήξη της έκθεσης και θα φέρουν εισόδημα εκατομμυρίων ευρώ στην Κόρινθο . Τόνισε τις τρεις βασικές προτεραιότητες του Επιμελητηρίου που είναι η δημιουργία πλούτου μέσω νέων συνεργασιών επιχειρήσεων , η αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας με αυτοχρηματοδοτούμενες δράσεις και η αντιμετώπιση της ανεργίας με άμεσο και πρακτικό τρόπο .

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών κος Γιάννης Μιχελάκης  ο οποίος έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων. Παρευρέθησαν οι Βουλευτές Κορινθίας κος Νίκος Ταγαράς, κος Κώστας Κόλλιας και κος Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Τσουκαλάς ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ , ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πατσογιάννης ,η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δήμητρα Νάκου ,ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος ,  ο περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, οι δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Λεωνίδας Κολαίτης , ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ Γιώργος Καββαθάς , ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ Φώτης Κολεβέντης ,ο πρόεδρος της συν/κης τράπεζας Πελοποννήσου Γιώργος Δαλαμαρίνης,οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των επιμελητηρίων Αργολιδος, Αρκαδιας, Πειραια, Ιωαννινων,  και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν καθημερινά ενδιαφέρουσες ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις  από διάφορους συλλόγους και φορείς.

Η έκθεση είναι ανοιχτή 5μμ-10μμ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 10πμ-10μμ ,με δωρεάν είσοδο και παρκινγκ. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν μετακίνηση του κοινού  από το σταθμό του προαστιακού  στο χώρο της Έκθεσης με λεωφορεία του ΚΤΕΛ και ειδικό μειωμένο τιμολόγιο Ταξί.

Για περισσότερες πληροφορίες www.korinthianexhibition.gr

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Συμμετοχή της «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση – ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013 από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας