Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] 2η Συνάντηση για τη Δημιουργία Επιχειρηματικών Πάρκων Ν. Κορινθίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρηματικά πάρκα στην Κορίνθια, 4 Επιμελητήρια συνεργάζονται στενά για τον ίδιο σκοπό.

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010 στην Κόρινθο, η δεύτερη συνάντηση επιχειρηματιών και φορέων, για την ίδρυση επιχειρηματικών πάρκων στην Κορινθία.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του Πρόεδρου Βασίλη Νανόπουλου το 2009,  στηρίχτηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Επιμελητήριο Λασιθίου και τον Πρόεδρο κ.Τζανόπουλο ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία ανάλογου επιχειρήματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Στην πρόσκληση του Επιμελητήριου Κορινθίας για συνεργασία ανταποκρίθηκαν θετικά ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος Παύλος Ραβάνης και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά κος  Βαγγέλης Τσίτουρας οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνάντηση της Κορίνθου και μίλησαν για την συνεργασία των επιμελητηρίων στον κοινό στόχο.

Τα οφέλη των επιχειρήσεων από την Κορινθία, Αθήνα και Πειραιά που θα μετεγκατασταθούν στα επιχειρηματικά πάρκα της  Κορινθίας θα είναι πολλά.

Οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον για να λειτουργήσουν και να αναπτυχτούν με χαμηλό κόστος βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα τους , συμβάλλοντας  στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία περίπου 2500 θέσεων εργασίας στο Νομό Κορινθίας.

Οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανανέωσης της άδειας τους στην Αττική βρίσκουν μια φιλόξενη διέξοδο.

Πρόβλεψη υπάρχει οι επιχειρήσεις να είναι βιοτεχνίες χαμηλής όχλησης για να μην επηρεαστεί ο τουριστικός χαρακτήρας της Κορινθίας.

Η Νομαρχία, Δήμοι, η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου και άλλοι φορείς εξεδήλωσαν ήδη τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες για συμμετοχή στο έργο μπορούν να δηλώσουν στο επιμελητήριο της περιοχής τους το ενδιαφέρον τους.

Προηγούμενο [Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση] 2η Συνάντηση για τη Δημιουργία Επιχειρηματικών Πάρκων Ν. Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας