Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Την επαναλειτουργία του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων ζητά το Επιμελητήριο Κορινθίας

 begstrat_F18078.jpg

Την επαναλειτουργία του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων ζητά το Επιμελητήριο Κορινθίας .

Με επιστολή του προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – που επισυνάπτεται- το Επιμελητήριο Κορινθίας και μετά τον προβληματισμό και την ανησυχία πολλών μελών του για  την κατάργηση μιας σημαντικής πηγής εσόδων για την πόλη της Κορίνθου , ζητά την επαναλειτουργία του στρατοπέδου ως κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων .

Στην χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου παραβρέθηκε ο πρώην υπουργός άμυνας και βουλευτής Κορινθίας κος Πάνος Μπεγλίτης ο οποίος  ενημέρωσε τα μέλη για το θέμα και είχε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους  . Η επιστολή του Επιμελητηρίου προς τον Υπουργό Εθνικής  Άμυνας με κοινοποίηση στους βουλευτές, περιφερειάρχη και δήμαρχο Κορινθίων  έχει ως εξής.

Κύριε Υπουργέ,         

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην συνεδρίαση του της 11ης Ιανουαρίου 2012 και με ψήφους 17 υπέρ και 1  κατά και μετά τον προβληματισμό και την ανησυχία         πολλών μελών του για  την κατάργηση μιας σημαντικής πηγής εσόδων για την πόλη της Κορίνθου , ζητά την επαναλειτουργία ως κέντρου εκπαίδευσης   νεοσυλλέκτων του 6ου συντάγματος πεζικού Κορίνθου<< ΧΕΙΜΑΡΡΑ>>.

Η θετική από μέρους σας ανταπόκριση στο αίτημα μας , πέραν των επιχειρησιακών  πλεονεκτημάτων τα οποία θα αξιολογήσουν οι συνεργάτες σας , θα εξυπηρετήσει  τους νεοσυλλέκτους και τους συγγενείς τους επειδή το στρατόπεδο της Κορίνθου είναι το πλησιέστερο προς την Αθήνα όπου κατοικεί σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας.

Επίσης θα τονώσει την τοπική αγορά της πόλης της Κορίνθου η οποία λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκεται σε δραματική κατάσταση και θα τιμήσει την ιστορία ενός συντάγματος που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 1923    και έφερε την σημαία του σε όλους τους εθνικούς αγώνες από την ίδρυση του μέχρι σήμερα .

Η επαναλειτουργία του στρατοπέδου ως κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων σε καμία περίπτωση λόγω της μεγάλης του έκτασης και καλής κατάστασης των κτιρίων δεν αποκλείει την παραχώρηση μέρους του για την στέγαση δημοσίων υπηρεσιών όπως αστυνομία ,πυροσβεστική κλπ κάτι το οποίο επίσης προτείνουμε .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση             

Βασίλης Νανόπουλος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας  

 

Προηγούμενο Εκλογικά αποτελέσματα 2011 -Επιμελητήριο Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας