Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Συνεδρίαση Εθνικού συμβουλίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

  Δελτίο Τύπου

Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που έγινε στο Ναύπλιο την Κυριακή 14  Ιουνίου παρουσία του Προέδρου της Βουλής κου Δ. Σιούφα, του Υπουργού Ανάπτυξης κου Κ. Χατζηδάκη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης  κου Ι. Μπούγα και πολλών Γενικών Γραμματέων Υπουργείων και εκπροσώπων φορέων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος ενώ παρευρέθηκε ο γ.γ. κ. Κυριάκος Λέκκας.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις όπως φορολογικά, χρηματοπιστωτικά, νομοθετικά, επιδοτήσεων, μεταβίβασης επιχειρήσεων και αδειοδοτήσεων και έγιναν προτάσεις για την βελτίωση των σχέσεων κράτους και επιχειρήσεων.

Το Εθνικό Συμβούλιο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων θεσμοθετήθηκε το 2005 από τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα και συνεδριάζει με την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης. Οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την επίλυση προβλημάτων διαφόρων κλάδων επιχειρήσεων και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

 

Προηγούμενο [Πρόσκληση] Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα “Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ μικρών επιχειρήσεων Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών*” Τετάρτη 24/06/09 ώρα 18.30

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας