Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Συνεδρίαση Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας_30/7

Δελτίο Τύπου

 

Χθες, 30 Ιουλίου 2018 συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων :

 

 

Α. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας  ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»,  που θα πραγματοποιήσει το επιμελητήριο Κορίνθιας και οργανώνεται από τα Επιμελητήρια των επτά νομών της Πελοποννήσου (Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) με σκοπό να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια & να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα, θα τεθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της  ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τις τραγικές συνέπειες των φονικών πυρκαγιών και δηλώνει έτοιμο να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων. Μπροστά σε αυτή την εθνική τραγωδία είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουν έμπρακτα την ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης πρότεινε στην εισήγηση του τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού  λογαριασμού προκειμένου να βοηθήσουμε τους συναδέλφους επαγγελματίες  που είδαν τους κόπους τους να χάνονται στις φλόγες, να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδίας. Δεκάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στις φλόγες, περιουσίες, σπίτια και καταστήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Και η καταμέτρηση απωλειών συνεχίζεται.

Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τους πληγέντες και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Εμείς στο Επιμελητήριο Κορινθίας  θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  και καλούμε τους συναδέλφους επαγγελματίες και εμπόρους να συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων.

Τα μέλη του ΔΣ αποδέχτηκαν την παραπάνω πρόταση του Προέδρου.

 

Γ. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΡΣΙΝΟΥ» 

Με ομοφωνία το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε  τη μετονομασία της αίθουσας εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας  σε “Αίθουσα Γιάννη Λαρσινού”, τιμώντας έτσι στο πρόσωπο του την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα, την ευγένεια, το ήθος και την άδολη προσφορά του στην κοινωνία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Για την επίσημη μετονομασία θα προγραμματιστεί τελετή σε συνεννόηση με την οικογένεια Λαρσινού.

Προηγούμενο ΔΩΡΕΑΝ Στεγαστικό Πρόγραμμα για Φοιτήτριες από τη ΧΕΝ Ελλάδος

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας