Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 34η Διεθνή Έκθεση Κύπρου (22-31 Μαΐου 2009 στη Λευκωσία) και στο Συνέδριο Γαστρονομίας ΝΑ Ευρώπης (Σέρρες 22-29/05/09)

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου  (ΟΠΕ) θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 34η Διεθνή  Έκθεση Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί από 22-31 Μαΐου 2009 στη Λευκωσία της Κύπρου.

Ο ΟΠΕ θα οργανώσει την συνολική παρουσίαση και προβολή των τοπικών προϊόντων τα οποία θα αποστείλουν οι επιχειρήσεις του νομού.

Το ελληνικό περίπτερο είναι ο χώρος, στον οποίο θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εν λόγω δράση αποσκοπεί στην προβολή των τοπικών προϊόντων των διαφόρων περιοχών της Ελλάδος. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων μέσω του Επιμελητηρίου θα είναι δωρεάν.

Επίσης, το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετέχει  στο Συνέδριο Γαστρονομίας ΝΑ Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες 22-29/05/09.

Το ανωτέρω συνέδριο πραγματοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Οικονομικών και την συνδρομή του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου  (ΟΠΕ) και της πρωτοβουλίας "Kerasma" θα γίνει παρουσίαση και προβολή των σημαντικότερων ελληνικών επιχειρήσεων των κλάδων Τροφίμων και Ποτών σε εμπορικούς αντιπροσώπους και  εκπροσώπους δικτύων διανομής και διαμορφωτές της κοινής γνώμης της ΝΑ Ευρώπης (Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι, Γευσιγνώστες κλπ). 

Για περισσότερες  πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2741024464 (κα Τσελέπη).

Προηγούμενο Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας