Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Ρώσικη Επιχειρηματική Αποστολή

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κορινθίας επιχειρηματική αποστολή από τη Ρωσία αποτελούμενη από τον πρόεδρο του τουριστικού γραφείου Neva World Travel κ. Sergey Timraliyef, τον Γενικό διευθυντή  του γραφείου Calypso Travel  κ. Oleg Aframeyef  και την Εμπορική διευθύντρια  του γραφείου Lambirint Travel κα T. Zotova επισκέφτηκε την Κορινθία το τριήμερο Παρασκευή 26 -Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν την Κορινθία εκπρόσωποι των τριών μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Ρωσίας και να περιλάβουν την Κορινθία ως τουριστικό προορισμό στα προγράμματα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Οι επισκέπτες βρέθηκαν στην Ελλάδα για το διεθνές συνέδριο για τον Tουρισμό και το Real Estate που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Στο συνέδριο μίλησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος όπου αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού Κορινθίας ως τουριστικού προορισμού.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου έγινε στο Επιμελητήριο συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου (ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες κλπ) και παρουσιάστηκε αναλυτικά η δυναμική και οι τουριστικές υποδομές της περιοχής. Στο διάλογο που ακολούθησε αναφέρθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και δυσκολεύουν την κίνηση Ρώσων επισκεπτών πχ βίζα, έλλειψη απ' ευθείας πτήσης από Αγία Πετρούπολη σε Αθήνα κλπ και προτάθηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση τους.

Το πρόγραμμα της περιήγησης που οργάνωσε το Επιμελητήριο περιέλαβε επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το βήμα του Γαλλίωνος, επίσκεψη σε οινοποιεία της Νεμέας, διάπλου της διώρυγας της Κορίνθου, επίσκεψη στα Ιαματικά λουτρά Λουτρακίου και την μονή Οσίου Παταπίου, συνάντηση με το δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γκιώνη, επισκέψεις σε  ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής Λουτρακίου και Ξυλοκάστρου.

Τα τουριστικά γραφεία που προαναφέρθηκαν γνώρισαν μια Κορινθία που προσφέρει πολλές επιλογές και συνδυασμούς που ενδιαφέρουν την τουριστική αγορά και δεσμεύτηκαν για την προβολή του νομού στη χώρα τους.

 Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι σε συχνή επικοινωνία μαζί τους για την υλοποίηση του στόχου και την στήριξη του τουριστικού προϊόντος του νομού.

Προηγούμενο [Δελτίο Τύπου] Greek Russian Tourism & Property Conference: Challenges & Opportunities for St. Petersburg

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας