Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Πρωτοβουλία για τη δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων στο Νομό Κορινθίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων στο Νομό ανέλαβε το Επιμελητήριο Κορινθίας .

Σε σύσκεψη που έγινε στο Επιμελητήριο τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή της Νομαρχίας Κορινθίας, του Δήμου Κορινθίων, του Δήμου Άσσου Λέχαιου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, δημόσιων υπηρεσιών του νομού και πολλών επιχειρηματιών ο συνεργάτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) κ. Μανώλης Μπαλτάς, ανέλυσε τη σχετική νομοθεσία και τη διαδικασία υλοποίησης αντίστοιχου έργου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης .

DSCN0020_F23805.jpg

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος περιέγραψε το σκοπό της πρωτοβουλίας, τα βασικά πλεονεκτήματα και οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις και τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του έργου που επιδοτείται από το  ΕΣΠΑ.

Ο Διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κος Βασίλης Αποστολόπουλος ανέλυσε τη στήριξη που προσφέρει η ΚΕΕΕ στα Επιμελητήρια της χώρας για την ανάπτυξη αυτών των έργων  ξεκινώντας τη σχετική ενημέρωση από την Κορινθία.

Το έργο αφορά στη δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων για την υποδοχή νέων επιχειρήσεων ή τη μετεγκατάσταση υπαρχουσών επιχειρήσεων, καθώς και την οργάνωση άτυπων βιομηχανικών οργανώσεων γύρω από υπάρχουσες βιομηχανίες.

DSCN0032_F23740.jpg

Καλούμε τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε σύσκεψη με θέμα: “Δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στο Ν. Κορινθίας “

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας