Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] ”ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2020 – Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

DSCN1567_F5988.JPG 

Με μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε του Επιμελητήριο Κορινθίας και η ΟΕΒΕ με τα Διοικητικά Συμβούλια των επαγγελματικών οργανώσεων του νομού ,επιχειρηματίες , εκπροσώπους από την τοπική αυτοδιοίκηση ,δημόσιες υπηρεσίες και υποψηφίους βουλευτές.

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση και ανάλυση των προτάσεων –αιτημάτων όλων των Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών του Νομού Κορινθίας που κατεγράφησαν και αποτυπώθηκαν στην διαβούλευση της 23 Ιανουαρίου 2012 και στάλθηκαν για επίλυση στο Υπουργείο Ανάπτυξης, τα κόμματα, τους βουλευτές, την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του Επιμελητηρίου για βασικά θέματα της Κορινθίας που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό , την προστασία των ακτών από τη διάβρωση, την αναδιάρθρωση αγροτικής παράγωγης, το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων, τα επιχειρηματικά πάρκα, τις χρήσεις γης, το στρατόπεδο, το Λιμάνι, το κόστος των διοδίων.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητήριου παρουσίασε τα ειδικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και συγκεκριμένα για την ρευστότητα στην αγορά, το φορολογικό, την μείωση του ΦΠΑ, τα Τέλη ακίνητης περιουσίας, το ασφαλιστικό, την στήριξη των επενδύσεων, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την αδειοδότηση των επιχειρήσεων

Τέλος ο κ. Νανόπουλος, τόνισε ότι η εκδήλωση γίνεται επίκαιρη λόγω των επικείμενων εκλογών και κάλεσε τους παρευρισκόμενους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων να δεσμευτούν για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

Στην  εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Χρ. Χασικίδης, τα προεδρεία των επαγγελματικών οργανώσεων του νομού, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές  από τα κόμματα  Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ  ΑΝΤ-ΑΡ.ΣΥ.Α.

Προηγούμενο H νομοθεσία που ισχύει στην Γερμανία για τα εισαγόμενα τρόφιμα

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας