Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Εγκαίνια Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης “Κορινθία 2009”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 19:00 ετελέσθη αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο και εγκαινιάστηκε η Πανελλήνια Γενική Έκθεση  "Κορινθία 2009"  από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Αναστάση Παπαληγούρα. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του νομού, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κος Γεώργιος Κασιμάτης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελ/σου, ο Νομάρχης Κορινθίας, ο Νομάρχης Αργολίδας, ο πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα κος Hermes Herrera Hernandez, ο κος Χρήστος Φαρμάκης Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Α' στην Αλβανία, η κυρία Παγώνα Λάρδα Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στην Τουρκία,  η κα. Θεοδώρα Γιαννίτση Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στη Ρωσία, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Δήμαρχοι και μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

PHOTOEGKAINION_F12878.jpg

Στην έκθεση παίρνουν μέρος 190 εκθέτες από την Κορινθία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αιτωλοακαρνανία, Καρδίτσα, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, άλλα Περιφερειακά Επιμελητήρια καθώς και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, οι Δήμοι Τενέας, Λουτρακίου και Φενεού, ο ΕΟΜΜΕΧ, τα Επιμελητήρια Τιράνων και Κωνσταντινούπολης, Κοινοφελή Ιδρύματα, Επαγγελματικές Οργανώσεις και Εθελοντικές Οργανώσεις . Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν καθημερινά ενδιαφέρουσες ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμός μαγειρικής και έκθεση Κορινθιακού Βιβλίου και Κορινθίων συγγραφέων, ημέρες καριέρας και εκπαίδευσης, ημερίδα για την οικονομική κρίση και το franchising. Έχουν προγραμματιστεί επίσης συναντήσεις με την επιχειρηματική αποστολή από τη Ρωσία και επιχειρηματίες από την Αλβανία.

Την Έκθεση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας με την υποστήριξη της ΔΕΘ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο χώρο της Σωληνουργίας Κορίνθου (5ο χλμ Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών) και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. (ωράριο λειτουργίας Πέμπτη-Παρασκευή 17:30 έως 22:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00 έως 22:00)

Προηγούμενο [Δελτίο Τύπου] Διαγωνισμός Μαγειρικής στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Έκθεσης “Κορινθία 2009”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας