Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΑΕ

Με τη συμμετοχή σε δύο διεθνείς εκθέσεις, σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι, ολοκλήρωσε την εκτός συνόρων εκθεσιακή της ατζέντα για το πρώτο εξάμηνο του 2009 η ΔΕΘ ΑΕ, οργανώνοντας την εξόρμηση 15 ελληνικών επιχειρήσεων σε Σερβία και Ρουμανία.

Από τις 22 έως τις 26 Απριλίου η ΔΕΘ ΑΕ ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών SEEBBE, στο Βελιγράδι, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Για του λόγου το αληθές φέτος, στην 35η SEEBBE συμμετείχαν περισσότεροι από 1.100 εκθέτες από 32 χώρες, καταλαμβάνοντας εκθεσιακό χώρο έκτασης 60.000 τ.μ., γεγονός που αποδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Σερβία, ενώ τις πύλες της έκθεσης διάβηκαν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες. Η επιτυχημένη πρώτη ελληνική παρουσία στη σερβική έκθεση ανοίγει τον δρόμο για την επανάληψη της συμμετοχής στην επόμενη διοργάνωση.

Πριν από μερικές ημέρες, από τις 6 έως τις 10 Μαΐου, η ΔΕΘ ΑΕ συμμετείχε και στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών «Construct Expo Ambient 2009» στο Βουκουρέστι, την αντιπροσωπευτικότερη επί 15ετία εκθεσιακή διοργάνωση στον τομέα των δομικών υλικών στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής. Με περισσότερους από 800 εκθέτες από 19 χώρες και 20.000 επισκέπτες η Construct Expo Ambient προσέλκυσε και φέτος τα βλέμματα του διεθνούς κλάδου δομικών υλικών.
Το πρόγραμμα εξωτερικού της ΔΕΘ ΑΕ για το πρώτο εξάμηνο είχε εγκαινιασθεί στα τέλη Φεβρουαρίου με την επιχειρηματική αποστολή στην Περιφέρεια Κρασνοντάρ στη Ρωσία, στην οποία συμμετείχαν 11 ελληνικές επιχειρήσεις. 

Η ΔΕΘ ΑΕ θα συνεχίσει τις εκτός συνόρων εξορμήσεις της στο δεύτερο εξάμηνο του έτους με τη συμμετοχή σε τρεις ακόμη διεθνείς εκθέσεις. Πρόκειται για τη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Μηχανημάτων «International Technical Fair-Autumn Fair» στη Φιλιππούπολη, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, τη Διεθνή Έκθεση Μεταλλουργίας-Ηλεκτροτεχνίας & Δομικών Υλικών «Tehnoma» στα Σκόπια, εντός του Οκτωβρίου και τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού, «Indagra Farm», στο Βουκουρέστι, από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις επιχειρήσεις η ΔΕΘ ΑΕ επιμένει στην εξωστρεφή της στρατηγική, θεωρώντας την αποτελεσματικό μέσο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας  εν μέσω κρίσης.

Πηγή: ΔΕΘ ΑΕ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο [Δελτίο Τύπου] ΚΕΕΕ Δελτίο Τύπου: Γενική Συνέλευση στην Ρόδο 03-04/04/09

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας